1. Anasayfa
  2. CS:GO

CS:GO 11 Mayıs Güncellemesi – Zeus’ta Büyük Değişiklik

CS:GO 11 Mayıs Güncellemesi – Zeus’ta Büyük Değişiklik
0

11 Mayıs güncellemesi ile gelen değişiklikler ise şöyle;

Oynanış

Yakınlara atılan el bombaları patladığında silahlar eskisi kadar uzağa uçmayacak. Böylelikle silahı daha rahat bir şekilde alabileceksiniz.

El bombaları merdivenler gibi bazı küçük engel yerlerinde patlaması durumunda oyuncuya daha fazla hasar verecek.

Rehineler artık flashbang izlerini gizlemeyecek ve arkalarındaki oyuncuların kör olmasına izin vermeyecek.

Raunt başında silahsız ve pistolsüz başlayan oyuncuların Zeus silahının şarjörü artık silinmeyecek ve diğer raunt başında tekrar doldurulacak.

Oyun Sunucuları

Üçüncü taraf dosyalarının istemciler tarafından yüklenip yüklenemeyeceğini kontrol etmek için oyun sunucuları için “sv_pure_allow_loose_file_loads” ayarı eklendi. Kullanıcıların diskte üçüncü taraf dosyaları olmasına izin verilir, ancak oyun sunucularında oynatılırken dosyalar yok sayılır. Kullanıcılar zaten üçüncü taraf dosyalarını oyun belleğine yüklediyse, oyun sunucularına bağlanmak için oyun istemcilerinin yeniden başlatılması gerekiyor.

Oyun sunucularında eksik olan dosyaları yükleyen istemcilere ne olacağını kontrol etmek için “sv_pure_allow_missing_files” ayarı eklendi. Devre dışı bırakıldığında, sunucuya bağlı bir oyuncu üçüncü taraf dosyalarını oyun sunucusunun eksik olduğu oyun belleğine yüklerse, oyuncu sunucudan atılır.

İstemciye hangi dosyanın oyun sunucu yapılandırmasına uyuşmadığını ve kullanıcının bağlantısının kesilmesine neden olduğunu açıklayan bir mesaj eklendi.

Diğer

Satın alma menüsünde çeşitli ajanlar ve silah kombinasyonları için yükleme animasyonları iyileştirildi.

21:9 çözünürlükte “Overflowed CClientRenderablesList” bildirimi görünürse, sağ üst köşe bildirimlerinin gizlenmesine izin vermek için con_allownotify ayarı eklendi.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments