1. Anasayfa
  2. CS:GO

Mousesports ‘lu Karrigan CS: GO ‘yu Sildi

Mousesports ‘lu Karrigan CS: GO ‘yu Sildi
0

Alman CS: GO Espor Organizasyonu Mousesports şimdiye kadar çok hareketli bir yıl geçirdi. Takım, 2019’un sonlarında ve 2020’nin başlarında iyi bir çıkış yakalayarak bulunduğu seriyi en iyi ikinci takım olarak bitirdi. Ancak o zamandan beri işler onlar için ne yazık ki iyi gitmiyor.

Bu reklam alanını aktif et!

ESL One Köln, oyuncu molalarından sonraki ilk büyük turnuvaydı. Ve birçok kişi Mousesports’un birkaç ay içinde 4. sıradan 14. sıraya düşmesiyle lekelenen prestijini bu turnuvada elde edecegi başarıyla aklamasını bekliyordu. Ancak böyle bir şey olmadı. Daha sonra takım, yıldız oyuncu Özgür “woxic” Eker’i zayıf kalan performansı nedeniyle yedeğe çektiğini bildirdi.

Ama en kötüsü henüz gelmemişti. MAD Lions’a üzücü bir yenilgiyle ekip, ESL Cologne One ‘a veda etti. Yenilginin ardından Mousesports’un takim kaptanı Finn “karrigan” Andersen, görünüşe göre bu kötü gidişata tepki olarak CS: GO’yu sildi.

Karrigan CS: GO ‘yu Gerçekten Sildi mı?

CS: GO rekabetçi platformu, devam eden pandemi nedeniyle çevrimiçi bir platforma geçtiğinden beri Mousesports için çılgınca geçen bir dönem oldu. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu ve aynı zamanda Mouseports’un takım kaptanı “karrigan“, Mousesports’un MAD Lions karşısındaki utanç verici yenilgisinden sonra CS: GO ‘yu sildi. Hatta bununla ilgili olarak Twitter’da “Out of Cologne” adlı başlık altında bir video paylaştı. Video aniden sona erdiği icin kaldırma işleminin tam olarak gerçekleştirildiğini göremiyoruz. Fakat verdiği mesaj oldukça manidar…

Yılın ilk LAN turnuvası olan ICE Challenge 2020’den zaferle ayrildiktan sonra Mousesports, daha sonraki üç ardışık etkinlikte sergilediği düşük performansıyla göze çarptı. Bunlar: DreamHack Masters Spring 2020: Europe, cs_summit 6 Online: Europe ve ESL One Cologne.

Mousesports ‘un Türk oyuncusu Özgür “woxic” Eker geçtiğimiz günlerde yedek kulübesine alındı. Bununla birlikte ekip, FaZe Clan ‘dan Aurimas “Bymas” Pipiras ile sözleşme imzaladı. Bymas şu an kadroda 5. oyuncu olarak yer alıyor.

Güncel Mousesports kadrosu:

  • Chris “chrisJ” de Jong
  • Robin “ropz” Kool
  • Finn “karrigan” Andersen
  • David “frozen” Čerňanský
  • Aurimas “Bymas” Pipiras
  • Allan “Rejin” Petersen (Koç)
  • Özgür “woxic” Eker (Yedek)

Takım kaptanı, bir takım üzerinde en fazla etkiye sahip olan oyuncudur. Ekibin büyümesinden sorumludur ve iletişim sürecinde önemli bir bağlantı kaynağıdır. Karrigan’ın bu tarz güçsüz bir duruş sergilemesini pek doğru bulmadığımızı belirtmek istiyorum.

https://esporgazetesi.com/mousesportlu-ozgur-yedege-cekildi/
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments