1. Anasayfa
  2. CS:GO

Complexity, jks ile anlaşmaya çok yakın!

Complexity, jks ile anlaşmaya çok yakın!
0

DBLTAP‘ın haberine göre, Amerika merkezli e-Spor organizasyonu Complexity Gaming, 100 Thieves‘in Avustralyalı yıldızı Justin ” jks ” Savage’i kadrosuna katmak istiyor.

Complexity Gaming‘in, geçen ay ani bir kararla takımdan ayrılan obo‘nun yerine beşinci oyuncu olarak kiminle anlaşacağı merak ediliyordu. EPL Season 12: EU turnuvası için NaToSaphiX ile anlaşan ekip turnuvayı 6. olarak bitirmişti. IEM New York turnuvasında da beşinci oyuncu olarak. NaToSaphiX ile yola devam eden Complexity, bugün oynanan son grup maçında fnatic‘e 2-0 mağlup olarak gruplardan dahi çıkamadı.

Maçın bitiminden kısa bir süre sonra, Complexity‘nin CEO‘su Jason Lake, organizasyonun yeni bir oyuncuyu açıklamak üzere olduğuna dair bir tweet attı ve taraftarların Cadılar Bayramı öncesinde “çok mutlu” olacağını söyledi.

İki hafta önce HLTV.org sıralamasında #5 numaraya kadar yükselen Complexity, oBo‘nun ayrılmasından sonra alınan başarısız sonuçlar nedeniyle #10 numaraya kadar geriledi. Alınan başarısız sonuçlara dur demek isteyen organizasyon, 100 Thieves‘in yıldızı jks‘i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı söyleniyor.

Eğer çıkan söylentiler doğru ise Complexity Gaming’in yeni kadrosu şu şekilde olacak:

  •  blameF (IGL)
  •  ⁠RUSH⁠
  •  ⁠k0nfig
  •  ⁠poizon⁠
  •  ⁠jks
  •  keita⁠ (Koç)

Justin “⁠ jks “ Savage

ib64l TStdV Lkf2lVUN5H scaled

24 yaşındaki Avustralyalı yıldız jks, dört yılı aşkın bir süre Avustralya organizasyonu Renegades‘de oynadıktan sonra 2019 yılında 100 Thieves‘in Renegades CS:GO kadrosunu satın almasından beri 100 Thieves forması giyiyor. jks, profesyonel CS:GO sahnesinde en yetenekli ve çok yönlü oyunculardan biri olarak kabul edilmektedir.

100 Thieves‘in ise iki hafta önce takım koçu Chet‘in Valorant‘a geçtiğini açıkladıktan sonra takımdan ayrılması ile takımın koçsuz kalması ve takımın bir diğer yıldızı Joakim “jkaem” Myrbostad’e gelen tekliflerden üstüne jks‘in adının Complexity ile anılmasından dolayı başı dertte gibi görünüyor.

They still don't understand but soon they will!

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments