1. Anasayfa
  2. Espor

Temsilcimiz Closer’in Adı 100 Thieves ile Anılıyor

Temsilcimiz Closer’in Adı 100 Thieves ile Anılıyor
Closer 100 thieves
0

League of Legends haber muhabiri Travis Gafford; bugün erken saatlerde 100 Thieves’in, Golden Guardians ile, AD carry FBI ve ormancı Closer transfleri için sözlü anlaşmaya vardığını bildirdi.

https://esporgazetesi.com/lol-2021-off-season-guncel-kadro-degisiklikleri/

Bugün saat 18.00 ‘da LCS free agent pazarı resmen açılıyor. Sözlü olarak anlaşmaya varan taraflar, pazar açılır açılmaz tetiği çekmeye fiilen hazır gibi görünüyor. Transferin gerçekleşmesi için 100 Thieves’in Golden Guardians ekibine ne kadar ücret ödediği belirsizliğini koruyor.

Kaynaklar: “Golden Guardians ve 100t, Closer ve FBI’ın sözleşmelerini yarın ticaret penceresi açıldığında devretmeyi sözlü olarak kabul ettiler.”

Golden Guardians, transfer süreci başladığında FBI ve Closer ‘in 100 Thives’e yönelmesiyle birlikte kadrosunda boş koltuklara sahip olacak. Golden Guardians üst koridoru Hauntzer’in de başka bir takıma transferi bekleniyor, Hauntzer transfer süreci başladığında “free agent” statüsünde olacak.

Golden Guardians’ın LCS Yaz Mevsimi play-offlarından beşinci olarak ayrıldığı başarılı bir 2020 sezonunun ardından, kadroda değişikliklere gittiğini görmek oldukça şaşırtıcı bir durum olarak göze çarpıyor. Organizasyon, kadrosunu 2021 yılı için makul temeller üzerine inşa etmek yerine sıfırdan başlamayı tercih etti.

100 Thieves’e gelince, takımın başlangıç kadrosu geçen bir yıllık sürenin ardından çok ihtiyaç duyduğu bir güçlendirmeye sahip olacak. Organizasyon geçtiğimiz hafta veteran ADC Cody Sun ile yollarını ayırdıktan sonra boşalan ADC koltuğuna FBI‘ın geleceğini güçlü bir şekilde ima etmişti.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments