1. Anasayfa
  2. Diğer

Cities Skylines Epic Games’te Ücretsiz Oldu

Cities Skylines Epic Games’te Ücretsiz Oldu
Cities Skylines
0

Uzun zamandır her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla sevenlerine jestler yapan Epic Games, 17 Aralık’tan itibaren her gün toplam 15 oyunu yeni yıla girişimize özel ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Bugünkü ücretsiz oyunumuz Cities Skylines. Oyunun steamdaki fiyatını merak edenler için oyun tamı tamına 49.00 TL. Şu andan itibaren oyunu, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games kütüphanesine oyunu ücretsiz olarak nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız buradan veya haberimizin sonundan daha önce resimli olarak anlamış olduğumuz makalemize göz atabilirsiniz.

Cities Skylines Ne Zamana Kadar Ücretsiz Olarak Kalacak?

Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunulan Cities Skylines, 17 Aralık 2020 tarihinden itibaren 1 gün boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez kütüphanenize eklenen Cities Skylines, ömür boyu sizin olacak.

Fakat oyunun kütüphaneye ömür boyu eklenebilmesi bu oyunun süresiz olarak ücretsiz kalacağı anlamına gelmiyor. Oyunu süresiz olarak kütüphanenize eklenmesini istiyorsanız 24 saatiniz var. Bu süre zarfında yarın saat 19.00’a kadar Cities Skylines ‘i kütüphanenize eklemelisiniz.

Cities Skylines Oyunu Nedir?

Cities Skylines, Hearts of Iron serisinin de yapımcısı olan İsveç merkezli Paradox İnteractive stüdyosundan çıkmış olan şehir kurma oyunudur. Açık dünya şehir kurma simülasyonudur.

Oyunda yollar ve yapılar inşaat ederek şehrinizi büyütebilirsiniz. Şehir halkının birçok ihtiyacı vardır. Şehirdeki insanların daha kolay ulaşım yapması ve trafiği rahatlamak için toplu taşıma araçları ekleyebilirsiniz. İnsanlar eğitim görerek ofislerde ve mağazalarda çalışmaya başlar. Parklar ve yapıtlar insanların mutluluk oranını arttır. Yapıtlar şehirdeki turist oranını da arttır. Oyunun kendisinde 10 dan fazla harita mevcuttur.

Oyunu oynayanlar tarafından yapılan yorumlar neler?

Steam Kullanıcısı PhanZy ‘in oyun hakkındaki yorumu: “Simetri hastasıysanız geçmiş olsun yaklaşık 6 saate şehrinizi kurarsınız oyuna başladığınız ilk 1 saat çok sıkıcı ama sonradan güzelleşmeye başlıyor 1 saatten sonra kesinlikle tavsiye edilir.”

Steam Kullanıcısı Sabahattin Ali’nin oyun hakkındaki yorumu: “En detaylı şehir kurma oyunu olabilir içinde her türlü yapı/ kurum/ kuruluşu barındıran, trafik sorunlarını çözmeye çalışırken başında uzun saatler harcamanız gereken bir oyun. Uzun saat uğraştıktan sonra şehrinizin o mükemmel görüntüsünü görmek çok güzel bir his. İndirimde iken almanızı öneririm.”

Steam Kullanıcısı İlkay Gece’nin oyun hakkındaki yorumu: “TRAFİK ÇIKMAZA GİRİYOR HERKES TEK ŞERİT KULLANIYOR
ÖLÜ İNSANLAR YETERLİ SAĞLIK MERKEZİ OLMASINA RAĞMEN TOPLANMIYOR VE BİNALAR TERKEDİLİYOR
YETERİNCE ÇÖP İSTASYONU OLMASINA KARŞIN ÇÖPLER TOPLANMIYOR VE YİNE APARTMANLAR EVLER TERKEDİLİYOR. SÜREKLİ BU SORUNLARLA UĞRAŞILMAK ZORUNDA KALINIYOR. OYUNDAN SOĞUDUM…”

Cities Skylines Nasıl Bir Sistem Gereksinimine İhtiyaç Duyuyor?

SistemMinimumÖnerilen
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8/8.1 (64-bit)Microsoft Windows 7/8 (64-bit)
İşlemci:Intel Core 2 Duo, 3.0GHz or AMD Athlon 64 X2 6400+, 3.2GHzIntel Core i5-3470, 3.20GHz or AMD FX-6300, 3.5Ghz
Bellek:4 GB RAM6 GB RAM
Disk Alanı:4 GB4 GB
Ekran Kartı:nVIDIA GeForce GTX 260, 512 MB or ATI Radeon HD 5670, 512 MBnVIDIA GeForce GTX 660, 2 GB or AMD Radeon HD 7870, 2 GB
Ses:DirectX 9 destekli kartDirectX 11 destekli kart
https://esporgazetesi.com/epic-games-ucretsiz-oyun-nasil-alinir-resimli-anlatim/
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments