1. Anasayfa
  2. Call of Duty

Call of Duty League Oyuncuları İçin 2021’de Sırada Ne Var?

Call of Duty League Oyuncuları İçin 2021’de Sırada Ne Var?
0

Call of Duty League, dün 2020 sezonunu COD Champs‘ta epik bir bitişle tamamladı. Dallas Empire, Atlanta FaZe karşısında galip geldi ve dünyanın en büyük takımı olduklarını kanıtladı.

Ancak şimdi 2020 sezonu sona erdiğine göre, gözler 2021’e ve yaklaşan Call of Duty: Black Ops Cold War‘a dönüyor. Geçtiğimiz birkaç yıldaki oyunlar sayesinde bu belki de franchise tarihinde en çok beklenen oyun oldu. Şu andan itibaren 2021 sezonuna kadar geçen sürede CDL‘den ne bekleyebiliriz?

Call of Duty League 2021’e dönüyor

Şu andan itibaren, CDL‘de işler sessiz. Oyuncular, Modern Warfare sezonunun sona ermesinden ve şimdi Black Ops Cold War‘a hazırlanmak için başka oyunlar oynadıklarından çok memnun. Ancak bu sessizlik sadece birkaç hafta sürecektir.

2020 sezonu bu tarihte biterken, oyuncuların daha önce diğer seçeneklere bakacağı tahmin ediliyor. Elbette, bu süre zarfında resmi bir şey duymamız pek olası değil, ancak geçmişte sızıntılar ortaya çıktığı gibi yine aynısı olabilir.

call of duty league 2020 teams 800x400 1

Black Ops Cold War‘un 4’e 4 oyuna döneceğine dair bir söylenti var. Takımlar, takımlarını daha iyi hale getirmek için serbest bırakılan veya düşen oyuncuları çılgınca arayış içinde olacak. Buna karşılık, bazı yüksek profilli oyuncular, CDL’deki belirli oyuncularla takım oluşturmak ve muhtemelen bir teklif savaşı yaratmak isteyebilir.

CDL Free Agency sezonunun neleri sakladığını söylemek mümkün değil. Ancak söylentiler doğruysa ve 4v4 geri dönüyorsa, Eylül ve Ekim aylarının rekabetçi Call of Duty tarihinin en çılgın zamanlarından biri olacağına bahse girebilirsiniz.

Sizi bu konu hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz, takipte kalmayı unutmayın!

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments