1. Anasayfa
  2. Diğer

Call of Duty Black Ops: Cold War ve Detayları

Call of Duty Black Ops: Cold War ve Detayları
0

Efsane oyun serilerinden olan Call of Duty bu sonbahar yeni oyunu ile karşımızda.Bu oyun serisinin adı ise Call of Duty Black Ops: Cold War.

En son 2019 yılında Modern Warfare oyununu görmüştük. Daha sonrasında Warzone gibi bir ek bizlere sunulmuştu. Bu ay için 75 milyon indirmeye sahip olan oyunla tabiki yetinmeyekler. Neredeyse her sene serisine yeni bir oyun ekleyen Call of Duty bu sene de bizleri boş bırakmıyor. Bu sene ki oyunumuz ise Call of Duty Black Ops: Cold War. Bu yeni oyunu ise Treyarch ve Raven Software birlikte geliştiriyorlar. Treyarch hikaye anlatımı açısından kafamda soru işaretleri bıraksa da ele aldıkları konunun elbette hikayeyi kurtaracağını düşünüyorum.

Call of Duty Black Ops Cold War 1000x600 950x500 1

Bu gece paylaşılan bir video ile oyunumuz resmileşmiş oldu. Sonunda sızıntılar dışında resmi bir video görmek sevindirici oldu. Oyunun adından ve videodan anladığımız kadarıyla oyun soğuk savaş yıllarını anlatacak. Ama cephe savaşlarından ziyade gizli görevler, baskınlar, operasyonlar ve propagandalar bizleri karşılayacaktır. Videoyu sizlere aşağıya bırakıyorum.

https://youtu.be/zVSP9BM1o5Q

Bu videoda karşımıza çıkan isim eski KGB muhbiri Yuri Bezmenov’u görüyoruz. Oyunun fragmanında ki bu kısım ise gerçek bir açıklamdan, kesitten alınmıştır. Bu açıklamada ise kısaca bir ülkeye soğuk savaş ile verilecek zararlar ve detayları anlatılmakta. İsterseniz o videoya göz atabilirsiniz.

Ayrıca YouTube açıklamasında ‘Verdanks’ adından bahsediliyor. Bu yer ise Warzone ve Modern Warfare oyununda bulunuyordu. Son olarak oyun 26 Ağustos tarihinde tanıtılacak ve o zamana kadar büyük ihtimalle başka bilgiler elimize geçmeyecektir.

Yeni bilgiler ve oyun dünyasına ait içerikler için Espor Gazetesi’ni takip etmeyi unutmayın. Call of Duty Ligi haberi için;

https://esporgazetesi.com/call-of-duty-ligi-sampiyonasi-basliyor/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments