1. Anasayfa
  2. LoL

Bolulu ve SuperMassive Genel Menajeri Kural İhlaliyle Gündemde

Bolulu ve SuperMassive Genel Menajeri Kural İhlaliyle Gündemde
0

Papara SuperMassive orta koridor oyuncusu Onur “Bolulu” Demirol ve Papara SuperMassive genel menajeri Ulaş Gülkirpik birbirlerinden bağımsız olarak, başka bir takımla lig onaylı aktif sözleşmesi bulunan bir oyuncuyla sözü geçen oyuncunun bağlı olduğu takım yönetiminin izni dışında transfer amaçlı iletişime geçtikleri için ceza aldılar.

Bolulu

CEZA: Onur “Bolulu” Demirol 1 Rekabetçi Hafta

Riot Games‘in yaptığı incelemede Onur “Bolulu” Demirol’un, lig onaylı aktif sözleşmesi bulunan başka bir oyuncuyla, sözü geçen oyuncunun bağlı olduğu takımın onayı bulunmaksızın transfer konulu bir konuşma gerçekleştirdiği tespit etti. Riot Games, VFŞL Kural Seti’ndeki ilgili maddeye istinaden Onur “Bolulu” Demirol’un 1 maç haftası boyunca tüm VFŞL ve AL maçlarından men edilmesine karar verdi. Riot Games, Onur “Bolulu” Demirol’un geçmişte bir cezası bulunmaması ve konuşmanın içeriği ceza süresinde belirleyici olduğunu da ekledi.

SuperMassive Genel Menajeri

CEZA Papara SuperMassive ve Ulaş Gülkirpik Toplam 10.000TL Para Cezası

Riot Games’in yaptığı incelemede Ulaş Gülkirpik’in, lig onaylı aktif sözleşmesi bulunan bir oyuncuyla, sözü geçen oyuncunun bağlı olduğu takımın onayı bulunmaksızın transfer konulu bir konuşma gerçekleştirdiği tespit etti. VFŞL Kural Seti’ndeki ilgili maddeye istinaden Papara SuperMassive’e 5.000TL, Papara SuperMassive Genel Menajeri Ulaş Gülkirpik’e 5.000TL olmak üzere toplamda 10.000TL para cezası verildi.

İLGİLİ KURALLAR

VFŞL Kural Seti Kural 10.2.11. Hiçbir takım yöneticisi, üyesi ya da bağlı kuruluş, diğer lig takımlarıyla sözleşmesi bulunan koç veya oyuncuları kendi tarafına çekmeye çalışamaz veya iş teklifinde bulunamaz ve bu koç veya oyuncuları takımlarıyla aralarında bulunan sözleşmeleri çiğnemeye teşvik edemez. Koç veya oyuncular, takımlarını bu kuralı çiğnemeye teşvik edemez. Koç veya oyuncular topluma açık mecralarda takımlardan ayrılma isteklerini dile getirebilir ve bütün ilgili tarafları yöneticileriyle iletişime geçmeye teşvik edebilir. Ancak koç veya oyuncular doğrudan başka bir takımı mevcut takım yöneticileriyle iletişime geçmeye teşvik edemez veya sözleşme yükümlülüklerini ihlal etmeye çalışamaz. Bu kuralın ihlali halinde lig yetkilileri tarafından belirlenen cezalar uygulanır. Başka bir takımın koçu veya oyuncusunun durumu hakkında bilgi almak isteyen takım yöneticileri, bu oyuncu ve/veya koçun sözleşmesinin bulunduğu takımın yöneticileriyle iletişime geçmek zorundadır. Oyuncu sözleşmeleri Küresel Kontrat Veritabanı’nda bulunabilir.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments