1. Anasayfa
  2. Espor

Bjergsen Profesyonel Arenaya Veda Etti

Bjergsen Profesyonel Arenaya Veda Etti
Bjergsen
0

TSM ile geçirdiği 7 yılın sonunda Kuzey Amerika ‘nın en büyük yeteneklerinden birisi klavye ve fareyi bırakma kararı aldı. Yıldız orta koridor Bjergsen, profesyonel League of Legends ‘tan emekli olacağını ve 2021’de takımın baş antrenörlüğüne geçeceğini açıkladı. TSM ‘in ona ithafen paylaştığı duygusal videoda, 24 yaşındaki emektarın başladığı günden bugüne olan yolculuğu anıldı.

2013’ten bu yana yıldız oyuncu, TSM ‘in kazandığı altı LCS şampiyonluğunda ve bir IEM kupasında büyük rol oynadı. Kendi adına dört sezonluk MVP ödülü kazandı ve kariyeri boyunca çok sayıda unutulmaz performans sergiledi. Ne yazık ki Bjergsen, IEM zaferi dışında hiçbir zaman uluslararası başarı yakalayamadı. Bu sene olduğu gibi TSM 6 yıl boyunca gerek MSI turnuvasında gerekse de Worlds turnuvasında grup aşamalarından çıkamıyor.

https://esporgazetesi.com/espor-sektorunden-maj3r-ne-kadar-kazandi/

Bu yıl, LCS şampiyonu olarak katıldıkları Worlds Şampiyonası’nda hiçbir galibiyet alamadan elenmeleri muhtemelen onlar için en hayal kırıklığı yaratan yıl olabilir. Aynı zamanda Worlds tarihinde gruplardan galibiyetsiz ayrılan ilk takım ve Worlds’e katılmış olan LCS takımlarından en kötü performansı sergileyen takım olmak gibi kötü bir şöhret ile markalandılar.

Bjergsen’in kariyeri efsanevidir ancak şimdi yaklaşan offseason dönemi TSM ’in takım tarihindeki en önemli sezonu olacak. Altı yıl sonra ilk kez orta koridorun öncüllüğünü alacak yeni bir oyuncu arayışına girecekler ve kimi seçerlerse seçsinler orta koridora gelecek olan oyuncunun TSM taraftar kitlesinin beklentilerini karşılayacak kadar güçlü olması gerekecek.

Doublelift de Emeklilik Düşünüyor

TSM ‘in kan kaybı sadece Bjergsen ile kalmadı. TSM ile özdeşleşen bir başka oyuncu olan Doublelift de takım arkadaşı ile birlikte profesyonel arenadan emekli olmayı düşündüğünü açıkladı.

doublelift 1

Bjergsen’in emekliliğinin hemen ardından paylaştığı bir tweette Doublelift; “Bjergsen bana bunu söylediğinde, bir hafta boyunca onunla birlikte emekli olmayı düşündüm. Soren şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunculardan ve insanlardan biri, yerini doldurmak zor olacak”

Birkaç saat sonra Twitch yayını sırasında Doublelift, bu konudaki düşüncelerini izleyicileriyle paylaştı. 27 yaşındaki yıldız alt koridor oyuncusu, “Elbette oldukça kötü hissettiriyor. Duyduğumda ben de emekli olmak istedim, çünkü takımın aynı olmayacağını düşünüyorum.” dedi.

Yıldız oyuncu TSM bünyesine 2015 yılında girmiş, 2017 yılında ayrılmış ve 2020 de tekrardan katılmıştı.

Sizce Bjergsen'in Yeri Doldurulabilecek mi ?

Yükleniyor ... Yükleniyor ...
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments