1. Anasayfa
  2. VALORANT

Birer Birer CS:GO Masasından Eksiliyor Dostlar

Birer Birer CS:GO Masasından Eksiliyor Dostlar
2

Valorant’ın beta sürecinde piyasaya çıkmasıyla birlikte oyuna her geçen gün ilgi artarken CS:GO’dan Valorant’a geçişlerde aynı oranda artıyor. Bir zamanlar saatlerce CS:GO oynayan yayıncılar bile bu sıralar Valorant’ı tercih ediyor. Yayıncıların Valorant’ı daha fazla oynamasının nedenlerinden biri de elbette ki oyunun yeni çıkması sebebiyle izlenmeleri artırması olduğunu biliyoruz fakat oynanış kalitesi, 128 tick ve daha birçok nedeni de göz ardı etmemek gerekir.

food

Birkaç gün önce Kuzey Amerikalı CS:GO oyuncusu Victor “food” Wong takımı Swole Patrol’dan ayrılarak T1’ın VALORANT takımına geçiş yaptığını duyurmuştuk.

Ayrıca food’un yeni takım arkadaşlarının yine CS:GO’dan tanıdığımız crashies ve brax olacağını da haberimize eklemiştik.

zellsis

Şimdi de 22 yaşındaki Kuzey Amerikalı Jordan “Zellsis” Montemurro, takımı Swole Patrol’dan ayrıldığını ve Valorant’a geçtiğini açıkladı. Zellsis’in yaptığı açıklama ise şu şekilde:

“CS:GO’nun alt seviyeleri için yeterli organizasyon yok, hatta hiç destek vaadi yok, bundan sonra Valorant oynayacağım.”

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
esporcu-ayarlari(valorant)
Abone ol
Bildir
guest

2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emre
Emre
3 yıl önce

Afedersiniz ama 128 tick ne oranda etkili olabilirki ?
O kadar iyi bir oyuncu neden hâlâ mm oynasın halihazırda faceit ve ESEA gibi platformlar 128 tick ki hiçbir profesyonel oyuncu mm kasmıyor bildiğiniz üzere faceit pro league iyi oyunculara ev sahipliği zaten yapıyor