
30 Kasım günü 5NOOBS adı ile Valorant arenasında mücadele eden kadroyu bünyesine kattığını açıklayan Beşiktaş Esports, böylelikle Valorant Espor sahnesine giriş yapmıştı. Bu açıklama ile beraber bir spor kulübü tarafından kurulan ilk Valorant takımı olma unvanını da almış oldular.
Huzurlarınızda, dünyada geleneksel bir spor kulübü tarafından kurulan ilk @VALORANTtr takımı 😎💪🏻
— Beşiktaş Esports (@bjkesports) November 30, 2020
Tıpkı League of Legends oyununda olduğu gibi yine bir ilki gerçekleştirip öncü ve örnek olmaktan gurur duyuyoruz 🦅 #Beşiktaş #Esports #VALORANT pic.twitter.com/dAV2paPsaf
Beşiktaş bünyesi altında ilk olarak First Strike Türkiye turnuvasında mücadele eden takım, beklenilen başarıyı elde edemediler ve turnuvayı sonuncu olarak tamamladılar. Bir sonraki turnuva olan Elite Invitational’da da başarı gösteremeyen Beşiktaş, kadroda değişikliğe gitmeye karar verdi.
VALORANT oyuncularımızdan TmhMM, ARGENT ve Takım Koçumuz Sofu ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine kariyerlerinde başarılar dileriz.💪🏻
— Beşiktaş Esports (@bjkesports) December 18, 2020
Takımımızın geleceği ilerleyen günlerde duyurulacaktır. Taraftarımızın bilgisine sunarız.🦅#Beşiktaş #Esports #VALORANT
Beşiktaş, valorant takım oyuncuları Berk Deniz “ARGENT” Özdamar, Mehmet “tmhMM” Yıldırım ve takım koçu Mehmet Emin “Sofu” Öztürk ile yollarını ayırmış bulunmakta. Ayrııca ilerleyen günlerde yeni takım oyuncularını duyuracaklarını belirttiler.
Güncel Beşiktaş Esports Valorant takımı ;
● Yasin “nisaY” Gök
● Tuğkan “tugkanZ” Özgün
● Burak “foiz” Baz
Bir şeyler yazıyorum. İletişim : [email protected]

-
Espor
/ 14 saat önceLoL ve Valorant LAN Turnuvaları Volkanik Patlama Tehdidi Altında
Bilim insanları, Keilir Dağı yakınlarındaki "sürekli" sismik aktivitenin Reykjavík için risk teşkil ettiğini vurguluyor.
yazar: Emir Evcil -
Espor
/ 19 saat önceBeşiktaş Esports’un Yeni Valorant Kadrosu Belli Oldu
Beşiktaş Esports'un VCT: Challengers 3 Türkiye turnuvasında mücadele edecek kadrosu belli oldu.
yazar: kayalarli