1. Anasayfa
  2. VALORANT

Beckham’ın Takımı Guild Esports: Valorant Takımını Duyurdu

Beckham’ın Takımı Guild Esports: Valorant Takımını Duyurdu
0

Beckham‘ın Guild Esports VALORANT takım kadrosunu duyurdu ve ilk iş First Strike turnuvasında başarı elde etmek.

Merkezi Londra’da bulunan küresel e-spor takım organizasyonu Guild Esports Plc (Guild), bugün, 5’e 5 çok oyunculu, taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu Valorant’a girişini duyurdu ve üst düzey profesyonel oyunculardan oluşan bir listenin imzasını attı. Yaklaşan  First Strike turnuvası ile Valorant arenasında boy gösterecek.

https://esporgazetesi.com/turkiyede-ki-en-iyi-valorant-oyuncu-siralamasi-aciklandi/

Guild Valorant Takımında Kimler Var ?

Guild’s Valorant ekibi, Avrupa’nın en başarılı Valorant takımlarından biri olan en üst sıralarda yer alan İsveçli Bonk’tan alındı. Ekip, titiz bir seçim sürecinden sonra özenle seçildi ve aranan beş oyuncudan oluşuyor:

Yacine Laghmari ‘ Yacine’ ,

Malkolm Rench  ‘bonkar’ ,

Leo Janneson  ‘Leo’ ,

William Sundin  ‘draken’

Filip Gauffin ‘ Goffe’ .

Takım, en son Ignition Series ve Mandatory.gg Cup turnuvalarını ilk iki sırada tamamlayarak başarıya ulaştı ve oyuncular bir sonraki adımı atıp Guild altında şampiyon olmak için ortaya çıkacakları için heyecanlı.

Guild Esports Valorant Kadrosu

  • Yacine  , Valorant kariyerinin başlarında dalgalar yaratan, eski bir CS: GO oyuncusu.
  • bonkar  , İsveç’in ilk profesyonel Valorant oyuncusuydu. Eski bir Paladins profesyonel oyuncusu ve iki Paladins Dünya Şampiyonası kazandı. Oyundaki en iyi oyunculardan biri olarak kabul edilir ve etkileyici sonuçlar vermesiyle tanınır.
  • 16 yaşındaki Leo,  “The Young Gun” olarak bilinen yetenekli ve yükselen bir oyuncudur. Genç yaşta profesyonel başarı elde etti.
  • draken , eski bir CS: GO profesyonel oyuncusu ve önemli bir takipçisi  olan tanınmış bir yıldız oyuncudur.
  • Goffe  , eski bir CS: GO profesyonel oyuncusu ve yaygın olarak “bire bir sektör” olarak kabul edilen ve artık profesyonel düzeyde rekabet etmeye hazır olan Valorant amatörlerinden biridir.

Guild İcra Kurulu Başkanı Carleton Curtis şunları söyledi:  “Valorant topluluğuna katılmak Lonca için mükemmel bir adım ve yeni heyecan verici ve gelişmekte olan e-spor alanına genişlemekten mutluluk duyuyoruz. Valorant, küresel erişime ve derin hayran kitlesine sahip önemli bir spor sporu olmayı hedefliyor ve sınıfının en iyisi Riot Games tarafından geliştirilmiş olmanın prestijinden yararlanıyor. Bu imzalarla Guild, çok disiplinli bir e-spor işi olarak kendini kanıtladı ve halka arzımızda yükselttiğimiz savaş sandığını kullanarak işimizi ölçeklendirmeye ve yatırım yapmaya devam ederken yeni oyunlarda kadrolar kurmayı dört gözle bekliyoruz.

Guild’in Profesyonel Cesur Oyuncusu Yacine Laghmari ‘Yacine’ şu yorumda bulundu:  “Valorant, en dinamik esporlardan biri ve Guild’in ilk Valorant kadrosunda olmak heyecan verici bir fırsat. Lonca ve ekibin geleceğinde üzerime düşen rolü oynamayı dört gözle bekliyorum.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments