1. Anasayfa
  2. Espor

BBL Esports Şampiyonun Yolculuğu Belgeseli Yayınlandı

BBL Esports Şampiyonun Yolculuğu Belgeseli Yayınlandı
0

BBL Esports, BBL ekibi kurucuları Ferit “wtcN” Karakaya, Şükrü “utheneras” Şentürk, Kemal “Kendine Müzisyen” Parlak ve Okan İlker Demirel önderliğinde geçtiğimiz yaz aylarında Valorant sahnesine giriş yaptı. Şimdilik bu takımın Valorant takımı dışında farklı bir oyun takımı yok.

BBL Esports, özellikle yaz aylarında oyunun açılmasıyla beraber espor sahnesine hızlı giriş yaptı. Avrupa turnuvalarındaki maçlarıyla takım büyük beğeni topladı. Zamanla her oyuncusunun kendi kitlesi oluştu ve hayran sayısı giderek arttı. Ancak bu First Strike elemelerinde çok büyük beklentiyi beraberinde getirdi. Elemelerde istediğini yapamayan ekip birçok eleştiri aldı lakin 2. elemeyle beraber First Strike’a katılma hakkını aldılar.

First Strike başlamasıyla beraber onlardan beklenti hala büyüktü. Fakat rakipleri Futbolist ve Oxygen Esports karşısında elemelerdeki performansları onları favori konumundan düşürmüştü. Elemelerdeki kötü performansından sonra eksiklerini kapatan ekip turnuva sonunda şampiyonluğu göğüslemişti. İşte şampiyonluğun belgeseli:

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments