1. Anasayfa
  2. VALORANT

Act 3 ile Yeni Ajan ve Harita Geliyor İddiaları


0

Valorant 1.09 yaması birkaç gün önce geldi ve Riot, rekabetçi nişancıları için yakında çıkacak içeriklerle dalga geçmeye başladı.Valorant’ın 2. Act’ı önümüzdeki birkaç gün içinde sona erecek ve 3. Act başlayacak.

1.09 yaması henüz emekleme aşamasında olduğundan, Riot’un bir sonraki büyük güncelleme için ne planladığı hakkında pek bir şey bilinmiyor. Ancak Riot, sosyal medya hesaplarında hayranlarının “kodu çözmeleri” için bir dizi ipucu bıraktı.

Hayranlar, tweet’in arkasındaki anlamı bulmak için hızlı davrandılar. Ekteki videoda Korece yazılmış ilk sorunun cevabının “Kench on the bench” olduğu ortaya çıkarken, diğer ifadeler “Yükselişe bir bakış, Nehir Kralı”

Oyuncular, bu “yükselişi” araştırırken, haritada Kench’in bir yüzü olan bir sıra buldular. Farkında olmayanlar için Tahm Kench, Riot’un “League of Legends” oyununun bir şampiyonudur.

Bu, birçok kişinin bir sonraki eylemin Kench‘i yeni Valorant ajanı olarak getireceğine inanmasına neden oldu. Bazıları ayrıca Ascent‘in gelecek güncellemede değişikliklere uğrayabileceğini savunuyor.

Bir sonraki büyük ipucu dün geldi ve bu sefer Riot, oyunculara “bunu çözmek” için doğrudan bir meydan okuma yaptı. Tweet, benzer bir şifreli resimle eklendi.

Resim kısa süre sonra bir hayran tarafından birden çok dile çevrildi.

Bu, 3. Act‘ta Valorant’a kış temalı bir haritanın ekleneceğini ima edebilir; karlı bir arazi, oyunda işleri gerçekten canlandırabileceği için kesinlikle heyecan verici bir haber.

Daha önce Riot, 3. Act‘ın 13 Ekim‘de Valorant’a getirileceğini açıklamıştı, bu yüzden Riot’un bizim için ne sakladığını öğrenmek için sadece birkaç gün beklemeniz gerekecek.

https://esporgazetesi.com/legoo-nun-valorant-oyun-ayarlari/
Legoo
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments