1. Anasayfa
  2. VALORANT

2021’de Valorant’tan Beklediğimiz Değişiklikler Neler?


1

2020 herkes için en iyi yıl olmayabilir ancak Valorant için heyecan verici bir yıldı. Haziran ayında piyasaya sürülen oyundan bu yana, Riot oyunu dengelemek ve oyunculara eğlenceli içerikler sunmak için çalışıyor. Şimdiye kadar iyi bir iş çıkarmış olsalar da, oyunun önünde hala uzun bir yol var. İşte 2021’de Valorant‘tan görmeyi beklediğimiz şeyler.


Valorant’ın oyunu terk edenler ve smurfler ile baş etmenin bir yolunu bulması gerekiyor

Ayrılıklar ve smurfler kesinlikle her büyük takım tabanlı çevrimiçi oyunda bir sorundur ancak Valorant’ta sorun daha büyükmüş gibi görünüyor. Dereceli oyun olsun ya da olmasın, oyunu 10 kişiden daha az kişiyle bitirdiğinizde şaşırmayın. Bir Reyna 38/5 / 2’ye giderse ya da bunun gibi saçma bir şey yaparsa ve oyunu zorlaştırırsa şaşırmayın.

Riot’un yaptığı hiçbir şey smurfleri veya terk edenleri tamamen ortadan kaldırmaz ancak onları önlemeye yardımcı olacak önlemler vardır. Ayrılanlar için daha katı cezalar ve derecelendirilmiş oyunları oynamak için daha fazla şartı yerine getirme, bu sorunların her ikisine de yardımcı olacaktır.

Daha fazla ajan ve harita

Kuşkusuz 2021’de daha fazla harita ve Ajan beklediğimiz başlıca şeylerden. Ajan 14’ün 12 Ocak’ta çıkacağını zaten biliyoruz. Yıl boyunca düzenli olarak yeni içerik akışı almaya devam edeceğimizi umuyoruz çünkü bu, oyunu oyuncular için heyecan verici kılıyor.

Bunun en önemli yönü, yeni Ajanlar ve haritalar yayınlanırken oyunun dengede kalmasını sağlamaktır. Riot, Ajanları ve haritaları dengeleme konusunda şimdiye kadar iyi bir iş çıkardı ve gelecekteki bir haritada başka bir Icebox olayının yaşanmamasını sağlamaları gerekiyor.

Valorant’taki dünya hakkında çok az şey biliyoruz. Şimdiye kadar, temelde gelecekte bir ara Dünya’da olacağını biliyoruz. Ajanlar farklı ülkelerden geliyor ancak onlar hakkında bildiğimiz tek şey oyun içi etkileşimlerden geliyor.

Umarım Valorant dünyası ve Ajanlar hakkında daha fazla şey öğreniriz. Valorant Act 2 12 Ocak’ta yani çok az bir süre kaldı, muhtemelen en azından oyun hakkında daha fazla şeyler öğreneceğiz!

https://esporgazetesi.com/valorant-yeni-ajani-yoru-nun-ozellikleri/
yoru

Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
akif
akif
3 yıl önce

dx11 hatası yiyorum