1. Anasayfa
  2. CS:GO

2021 Yılının Major Turnuvası Yine İptal Edildi

2021 Yılının Major Turnuvası Yine İptal Edildi
0

Her yıl 2 defa düzenlenen, ancak bu yıl Koronavirüs pandemisi nedeni ile düzenlenmeyeceği açıklanan CSGO’nun en prestijli turnuvası CSGO Major Şampiyonası’nın gelecek yıldaki planı için Valve’dan karar geldi.

Valve, organizatörlere gönderdiği bir mail ile mayıs ayında düzenlenmesi planlanan bir sonraki major turnuvasını iptal etme kararı aldı. 10-23 Mayıs arasında olması planlanan turnuva, Valve’ın raporuna göre Koronavirüs’ün tüm dünyaya getirdiği sağlık krizi ve seyahat yasaklamaları nedeni ile bu turnuvanın iptal ettiğini söylüyor.

Bu senenin Major turnuvası olan ESL One Rio 2020, ilk etapta online olarak oynanacağı söylensede, ESL ve Valve’ın ortak kararı ile bu prestijli turnuvayı iptal etmişti. Daha sonra ESL yaptığı bir açıklamada;

“Valve bize turnuvanın ne zaman ve nasıl geleceğini söylemesede, major turnuvası gelir gelmez Rio’ya getirmemiz için elimizden geleni yapacağız”

Valve’ın ise bir sonraki major turnuvasını 2021 senesinin ikinci major turnuvası olarak planlanan 25 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında yapılacağı iddia ediliyor.

Son major turnuvası Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen StarLadder Berlin 2019 turnuvasının şampiyonu olan Astralis, hem bu turnuvayı 4. Kez şampiyon olarak kapattı hemde 500 bin dolarlık ödülü kasasına koydu. Turnuvanın en iyi oyuncusu da Nicolai “device” Reedtz olmuştu.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments