1. Anasayfa
  2. Zula

Zula All-Star 2020 Şampiyonları Belli Oldu

Zula All-Star 2020 Şampiyonları Belli Oldu
0

3 hafta süren, izlemesi son derece keyifli anlara tanıklık ettiğimiz ve birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan Zula All Star’da şampiyonlar belli oldu.  Arko Men 1v1 Turnuvası, Realme 2v2 Kankalar Yarışıyor, Sıkıysa Vur ve Kadınlar Turnuvası olmak üzere 4 farklı kategoride gerçekleşen turnuvaların şampiyonları kimler oldu? Gelin bu sorunun cevabına birlikte bakalım;

zula-allstar-e-le-me-tablosu32-4-05

Arko Men 1v1 

Zula All Star’ın ana etkinliklerinden bir tanesi olan Arko Men 1v1 Turnuvası’nda final mücadelesi Always vs Fredy arasında gerçekleşti. Always finale kadar bileği bükülmeden gelmeyi başarırken, Fredy ise çeyrek finalde bir kez daha Always ile karşılaşmış ve bu mücadeleden mağlubiyetle ayrılmıştı. Aldığı bu yenilginin ardından kaybedenler fikstüründe giden Fredy, tüm rakiplerini yenerek finalde bir kez daha Always’in rakibi olmayı başardı. Mücadele düzeyi son derece yüksek geçen final mücadelesinden zaferle ayrılan oyuncu ise Always oldu. Serinin ilk modu olan Taarruz Modu’ndan galibiyetle ayrılan Always, seride 1-0 öne geçmeyi başardı. Keşkin Nişancı modunda rakibine üstünlük kurmayı başaran Fredy seriye eşitliği getirmiş oldu. Şampiyonu belirleyecek olan son moddan galibiyet almayı başaran Always, Arko Men 1v1 turnuvasının şampiyonu oldu!

zula-allstar-e-le-me-tablosu16

Realme 2v2 Kankalar Yarışıyor

Zula’da en iyi kankaların beraber en iyi oyunlarını sergilemeye çalıştığı Realme 2v2 Kankalar Yarışıyor’da da benzer bir heyecan vardı.Always – ALAFAN kankaları ile Kenz – Machinex kankaları karşı karşıya geldi. Bu final mücadelesinde aynı zamanda 4 Zula Süper Lig (Sırasıyla Çamlıca Espor, 1907 Fenerbahçe Espor, Galatasaray Espor) oyuncu mücadele etmiş oldu. Son anına kadar büyük bir mücadeleye sahne olan ve alınan rauntlar ile nefesleri geçen seriden şampiyonlukla ayrılan ikili Always ve ALAFAN ikilisi olmayı başardı. Aynı zamanda bu şampiyonlukla birlikte Always, Zula All Star kapsamında düzenlenen 2. etkinlikten de şampiyonlukla ayrılmış oldu.

zula allstar eslesme tablosu sikiysa vur

Sıkıysa Vur

Hiç şüphe yok ki Zula All-Star etkinlikleri içinde en eğlenceli anlara tanıklık ettiğimiz mücadele Sıkıysa Vur oldu. Oyuncuların keskin nişancı silahlarında dürbünlerini açmadan karşı karşıya geldiği Sıkıysa Vur’da final mücadelesi Berelpp ile Always karşı karşıya geldi. Bu etkinliğin aynı zamanda bir diğer anlamı ise gün içinde gerçekleşen 2 final mücadelesinden şampiyonlukla ayrılan Always bu etkinlikten de başarıya ulaşarak 3. şampiyonluğuna kavuşmak istiyordu. İstanbul Espor oyuncusu Berelpp ise bu seriye dur diyerek etkinliğin şampiyonu olmak için sahneye çıktı. 2 oyuncu da izleyenlere son derece eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli maçlar izletirken şampiyon bir kez daha Always oldu. Always aldığı bu şampiyonlukla birlikte 3 etkinlikte de şampiyon olarak Zula All-Star’a damga vurmuş oldu. 

Kadınlar Turnuvası

Zula All Star’ın en merak edilen etkinliklerinden birisi olan Kadınlar Turnuvası’nda kadın oyuncularımız, bizde bu oyunun bir parçasıyız diyerek kıyasıya mücadele ettiler. Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçların yaşandığı Kadınlar turnuvasının şampiyonu Mod-Z Esports oldu. Finale kadar sırasıyla Steeltactics Espor’u ve Gamers Of Future’u yenen Mod-Z Esports, finalde FastPay Wild Cats ile karşı karşıya geldi. Sergilediği güzel performans ile şampiyonluğa uzanan Mod-Z Esports, elde ettiği bu başarı ile ilk defa düzenlenen Kadınlar Turnuvasın şampiyonu oldu.

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments