1. Anasayfa
  2. Espor

Xyp9x Resmi Olarak Sahalara Geri Döndü

Xyp9x Resmi Olarak Sahalara Geri Döndü
0

28 Mayıs 2020′de Andreas “Xyp9x” Hojsleth, bir süre kendine odaklanmak için klavyesinden uzaklaştı. Bir çok yeteneği olan Xyp9x, zihinsel bir tatil zamanının geldiğini hissetti. Astralis, mücadele etmeye devam etti ancak takımın önemli bir parçası olan Xyp9x’siz kötü sonuçlar elde etti.

Xyp9x kişisel sorunlarının performansının önüne geçtiğini düşünerek 2020’ye başlamasından hoşlanmadı. İlk sezonu, Astralis’in neredeyse son sırada yer aldığı BLAST Premier: Spring’teydi. Astralis’in hem 2018 hem de 2019’daki giriş etkinliklerinde son sırada yer aldı. Bu beklenmeyen bir sonuçtu.Astralis’in DreamHack Masters Spring’de neredeyse bir kez daha sonuncu olması Astralis oyuncusu için bardağı taşıran son damla oldu.

Xyp9x ile Ama Kadro Çılgınlığı


Bubzkji takıma bu yılın Temmuz ayı sonlarında katıldı. Takımla çok fazla turnuvada oynamadı ve öğrenecek çok şeyi var. Astralis Bubzkji ile birlikte ESL One: Köln‘de yedinci oldu. 1.0 oyuncu reytingiyle ilerledi ve ilk maçından sonra her şey yokuş aşağı gitti. Bubzkji bir ana kadro pozisyonunu hak etmiyordu. Şimdi Cloud9 için oynayan es3tag, Bubzkji’ye kıyasla daha iyi bir seçim olarak görülmesine rağmen başlangıçta Astralis için oynuyordu.

Astralis‘in son zamanlarda karşılaştığı tüm kadro değişiklikleri ile 2020, iptal edilen majör hariç şimdiye kadarki en düşük kazançlı yıl oldu. Ağustos ayında ekip, kuruluş tarihinin en düşük yeri olan on yedinci sıraya geriledi (Astralis, 2016’nın ortasından bu yana bu kadar düşük bir seviyeye düşmedi). Ekip, Kasım ayında Xyp9x ile IEM Beijing-Haidian da dahil olmak üzere olası turnuva kazancında üç yüz bin ile bir şeyler alma şansına sahip olacak. Altı rakamlı ödül havuzuyla yılın en büyük etkinliklerinden biri.

Xyp9x Blast Premier Turnuvası adı altında 2 Kasım saat 18.30‘da MIBR ile karşı karşıya gelecek.Maçı buradan izleyebilirsiniz. Her iki takım içinde başarılar diliyoruz.

Umarız Xyp9x’in gelmesiyle Astralis’de işler iyi gider.

https://esporgazetesi.com/xyp9x-espor-sektorunden-toplam-ne-kadar-kazandi/
Espor

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments