1. Anasayfa
  2. Twitch

Wiz Khalifa Canlı Yayın Yapacak

Wiz Khalifa Canlı Yayın Yapacak
0

Dünyaca ünlü sanatçı Wiz Khalifa 11 Temmuz günü yapacağı bağış yayınını açıkladı.

Wiz and Friends Charity Livestream adı verilen bu etkinlik, kar amacı olmayan yardım kuruluşu Rise the Disorder Aboise için para toplamayı amaçlıyor. Bu bağışlar ise maddi durumu olmayan ve zihinsel sağlık hizmetleri alması gereken kişilere iletilecek.

Ülkemizde büyük yayıncılar tarafından çokça gördüğümüz bu bağış etkinliklikleri artmaya devam edecek gibi duruyor. Büyük e-spor ekibi Pittsburgh Knights ve bağış toplama şirketi Softgiving tarafından ise ilk defa düzenlenecek olan bu organizasyonun devamı da gelecek gibi duruyor.

“Softgiving, bunların gerçekleşmesi için her şeyi ve herkesi bir araya getirmemiz için harika bir kaynak” dedi Knights başkanı James O’Connor. Knights için önemli bir kişi olan Wiz Khalifa ise ünlü ve önemli kişiler için çekici olacaktır. Çünkü bu etkinlikte diğer sanatçılar, sporcular ve profesyonel oyuncular da yer alacak.

Ayrıca ” Günümüzde sanatçılar, Twitch gibi farklı platformlarda prömiyer yapmanın yanı sıra müziklerini de sunuyorlar. Ben her zaman teknolojinin ön saflarında olmaya çalıştım ve bence bu tarihin bir başka şaşırtıcı anı. Bunun bir parçası olduğum için mutluyum ” dedi Wiz Khalifa.

Son olarak canlı yayın sırasında Wiz ile oyun oynama şansı için wizandfriends.com adresinden siz de bağış yapabilirsiniz. 11 Temmuz’u bekleyin.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments