1. Anasayfa
  2. Espor

Washington Justice JJANU ile Uzun Süreli Sözleşmeyi İmzaladı

Washington Justice JJANU ile Uzun Süreli Sözleşmeyi İmzaladı
0

Overwatch Ligi’nin şu anki sezonu, sezonda yer alan takımda yapılan çok sayıda değişiklik nedeniyle Washington Justice için garip bir sezon oldu. Geçen hafta, Genel Müdür Bawlynn ve teknik direktör Bani WJ’ten en son ayrılanlardı. Bununla birlikte, Justice’teki son değişiklik bir ayrılan değil, bir sözleşme uzatmasıydı: Başlangıçta iki haftalık bir sözleşme imzalayan JJANU , Washington ekibinin uzun vadeli bir üyesi oldu.

Bu sezon takımdaki bu değişiklik serisini başlatan, yıldız DPS oyuncularından Stratus‘un rekabetçi oyundan çekileceğini söyledi. Corey ise kısa süre sonra profesyonel bir VALORANT kariyeri için ayrıldı.

JJANU üst düzeyde rekabet edebileceğini kanıtlamış olsa da, Justice başlangıçta daha kısa bir sözleşme ile onu test etmeye karar verdi, yeni bir sözleşme imzalanmadan hemen önce ilan edilen lig kurallarının güncellenmesiyle ekipte tanıtıldı.

98437458 2331037390523582 6026664630477127680 o

JJANU takımın tam zamanlı bir üyesi olarak oynadığı ilk maç, Los Angeles Gladyatörleri’ne karşı “Mayıs Yakın Dövüş” ( May Melee) turnuvasının açılış turundaydı. Karşılaşmalarından önce, Gladyatörler son zamanlarda ligdeki en kötü olarak kabul edilen bir Boston takımına kaybettiler. Los Angels Gladyasötleri -Justice maçını Washington Justice 3-0 kaybetti. Justice eğer kazanmaya başlayacaksa, muhtemelen hem Contenders hem de OWL’de şampiyonluk deneyimi olan ve liderlik eden Stitch ve JJANU sayesinde olacaktır.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments