1. Anasayfa
  2. VALORANT

Vandal vs Phantom

Vandal vs Phantom
0

Phantom ve Vandal, Counter-Strike’ın M4A1 ve AK-47’nin kuzenleri olan Valorantın popüler silahlarına istatiksel olarak bir göz atalım.

phantom vs vandal
Phantom vs Vandal

Satın alma aşamasında, oyunu kazanmak istiyorsanız paramızı doğru yönetmemiz gerekiyor. Değerleri ve kategorisi aynı olan silahlardan hangisi seçiyorsunuz: Phantom veya Vandal?

Öncelikle silahların özelliklerine bir bakalım.

Phantom 1
Phantom

İstatistikleri

Maliyet: 2.900
Yangın modu: Tam otomatik
Kafa hasarı: 156, 140, 124
Vücut hasarı: 39, 35, 31
Bacak hasarı: 33, 30, 26
Menzil: 15/30/50 metre

Genel Bakışı

Hızlı ateş hızı
susturulmuş
Orta menzilli karşılaşmalarda gelişir
Kontrol edilebilir sprey modeli
Bastırılmış ateş
Mermi izi yok
Daha iyi sprey transferi


Vandal 1
Vandal

İstatistikleri

Maliyet: 2.900
Yangın modu: Tam otomatik
Kafa hasarı: 156
Vücut hasarı: 39
Bacak hasarı: 33
Menzil: 50 metre

Genel Bakışı

Yavaş ateş hızı
Düzensiz sprey modeli
Kontrol edilmesi zor
Daha kötü sprey transferi

https://esporgazetesi.com/gll-trovo-challenge-valorant-turnuvasi-basliyor/

VALORANT oyuncusu “UndyingPax”, her iki saldırı tüfeğinin öldürme süresini (TTK) sadece vücut atışlarıyla karşılaştıran ve bulgularını yayınlayan bir grafik oluşturdu. Vandal daha uzun mesafelerde daha fazla hasar verirken, daha yavaş ateş hızı Phantom’a avantaj sağlayabilir.

phantom vandal

Grafik, sıfırdan 50 metreye kadar tüm aralıkları ve olası tüm sağlık değerlerini dikkate alıyor. Oyuncu, çoğu senaryoda bir Phantom ile vücut atışlarını daha hızlı kullanarak bir düşmanı öldürebileceğinizi gösteriyor.

Örneğin Phantom, 100 veya 125 sağlık hedefinde sıfırdan 30 metreye kadar daha hızlı TTK’ya sahiptir. Ayrıca, gövdesine 30 ila 50 metre mesafeden vurarak 125 sağlıklı bir düşmanı daha hızlı öldürebilirsiniz. Ancak Vandal, uzak mesafelerden 150 canı olan rakipleri yok etmede durdulamaz.

https://esporgazetesi.com/valorant-in-gelecegi-hakkinda-aciklamalar/

Bununla birlikte, Vandal’ın düşmanlarınıza tek vuruş ile öldürmek için daha iyi bir seçenek olduğunu belirtmek önemlidir. Menzilden herhangi bir hasar düşmediğinden, uzak bir yerdeki düşmanın kafasına vurmak rakibi öldürür. Öte yandan, Phantom, tam kalkanlı bir hedefe 15 metre veya daha fazla bir mesafeden bir kafa vuruşu ve bir bodyshot gerektirecektir.

Eski CS: GO oyuncuları Phantom’u “daha iyi silah” olarak adlandırırken, ancak ikisinin de oyun içindeki oyun senaryolarına göre alınabilir olmasını itiraf etti. FPS oyunseverleri, yapacağınız savaşlar uzak mesafeden olduğu için Vandal’ın saldırmak için harika olduğunu söyledi. Phantom ise savunmak için daha iyidir çünkü köşeleri daha kısa mesafelere bakacaksınız.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments