1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’ta Kırılmış Bazı Rekorlar

Valorant’ta Kırılmış Bazı Rekorlar
0

Valorant altı aydan uzun bir süredir bizlerle. Bu süreçte birçok düzenleme, yama, getirilen yeni ajanlar ve haritalar gördük. Hatta bu düzenlemelere her geçen gün bir yenisi eklenmekte. Bu süreç boyunca oyun içi rekorlar da kırıldı tabii…

Oyuncular, Radyant olma ve ilk 100 liderlik tablosuna girme çabasındalar. Profesyonel oyuncular ise bu çabalarını turnuvalarda gözler önüne seriyor.

Bazı rekorlar için -özellikle derecesiz maçlarda- rekorların takibini yapmak oldukça zor, çünkü Reddit’te bolca rekor bildirisi var. Ancak bu rekorların kırılmasında başka etkenler de olduğu konuşuluyor –bussing/feeding gibi. Bu yüzden yazımızda, derecesiz ve profesyonel maçlar için video içeren rekor bildirimlerini baz aldık.

Şimdilik Valorant’ta kırılan Dünya rekorları şu şekilde:

Profesyonel Arena’da En Çok Öldürme

Valorant’ta öldürme oyunun en önemli kısmı olmasa da “top fragger” olmanın kendine özel bir havası var. İsveçli oyuncu Yacine “Yacine” Laghmari, şimdiki en çok öldürme Dünya rekorunu elinde tutuyor. 5. Fragleague Cup’ta Guild Esports‘un Winland’a karşı Split haritasında oynayıp 15-14 kazandığı maçta Yacine Raze ile 42 öldürme aldı.

Profesyonel Valorant’ın genelindeki öldürme sayılarına bakınca ise rekor Jirayu “wannafly” Meesuk’un elinde. Taylandlı takım “Attack All Around”da oynayan 24 yaşındaki oyuncu, toplamda 1,073 öldürme almış.

Profesyonel Arena Dışı Valorant’ta En Çok Öldürme

Bu kategori için resmi kaydedilen bilgiler olmasa da birincinin kim olduğu biliniyor. Oyunun başlarında dereceli oynayıp Demir 1’e yerleşen “lunviu” daha sonra derecesiz bir maçta, Breach oynadığı Split haritasında 76 öldürme alarak rekoru kırmış oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=Rw0hbylX094
Valorant’taki En Ölümcül Silahlar

Oyunun sonuna kadar Phantom mu Vandal mı tartışması devam edecek gibi görünüyor; Bu silahları kullanmak için herkesin kendine göre nedenleri var. Ancak Riot’un yaptığı açıklamada Vandal‘ın “en ölümcül silah” olduğu ortaya çıktı. Valorant’ta alınan en çok öldürme Vandal ile alınmış. Vandal’ın hemen altındaki silah ise tahmin edebileceğimiz gibi Phantom. Üçüncü olarak Operatör düşünülüyor olsa da Riot Games tarafından bildirilen üçüncü ölümcül silah ise Spectre.

133710943 475211420547337 1953672263100252848 o

En uzun oynanan dereceli Valorant maçı rekoru için önceki yazımızı okuyabilirsiniz! Ayrıca diğer rekor bildirimlerini takip etmek için Valorant subReddit’ine de bakabilirsiniz ancak buradaki bazı rekorların doğru olmadığı konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments