1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’a Spike Rush Modu Gelebilir

Valorant’a Spike Rush Modu Gelebilir
0

Riot Games’in Valorant‘ı oyun topluluklarının çoğunu etkisi altına aldı. CS:GO’in yavaş, yöntemsel oynanışı ve MOBA’larda görülen doğaüstü güçlerin karışımı oldukça bağımlılık yaptı. Son sızıntılara göre işaretler 2 Haziran’da oyunun lansmanı ile “Spike Rush” adı verilen yeni ve daha hızlı bir oyun modunun çıkacağını işaret ediyor.

FirstLook SpikeConcepts VALORANT 800x400 1

Daha Hızlı Bir Oyun Modu

Şuan Valorant oyununun çılgınca başarısına rağmen, oyunun uzunluğu bazı oyuncular için bir yük olabilir. Riot Games, en son devblogunda, “Lansmanla alternatif bir oyun moduna sahip olmak (veya daha sonra birkaç hafta) yapılacaklar listemizde olduğunu ve oyun modlarının sürekli rotasyonunun nasıl olabileceğini düşünen bir ekibimiz var.”dedi

Bu nedenle, daha önce Nisan ayı sonlarında FPS’nin ranked oyun modu geleceğinden sızmaktan sorumlu olan tanınmış data miningci FloxaY, Spike Rush adlı yeni bir oyun modunun kanıtını yayınladığında, insanlar fark etti.

https://twitter.com/floxayyy/status/1260271841475809281?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1260271841475809281&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dailyesports.gg%2Fvalorant-spike-rush-game-mode-details-leak-datamining%2F

Nedir bu Spike Rush?

Hiçbir şey Riot tarafından onaylanmamış olsa da, FloxaY bu ​​yeni oyun modunun daha hızlı bir Valorant formu olacağını öne süren verileri paylaşıyor. “QuickBombGameMode_Strings” üzerindeki tüm etiketlenmiş varyasyonların üç satırı (aşağıda) basit sonuçlara sahiptir: 8-12 dakikalık sürenin eşleşme uzunluğu olacağı, “Spike Rush” oyun modunun adı ve “HIZ BOOSTU” hakkında kodlara rastlanıyor. Hız artışı, bu mod için tempoda bir artış olduğunu gösterir. Haritayı daha hızlı bir şekilde geçebilme, Valorant’ın yavaş hızını hafifletmeye yardımcı olacaktır.

Spike Rush adı da benzer şekilde, Riot’un daha geleneksel FPS’de olduğu gibi bir ölüm maçı seçeneğinden ziyade, oyununu hızlandırmak için saldırı/savunma ve bomba kurma/bomba çözme dinamiklerini daha hızlı bir şekilde değiştireceğini öne sürüyor.
Floxay’ın verilerinin geçmişte doğru olduğu kanıtlanmış olsa da, mod yayınlanmadan önce bir şeyin değişmeyeceğine dair bir garanti yoktur.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments