1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant’a Koçlar İçin Özel Mod Geliyor

Valorant’a Koçlar İçin Özel Mod Geliyor
topluluk
0

Valorant çıktığı günden bu yana CS:GO ile rekabet ediyor. İki oyun arasında ne kadar rekabet olsa da iki oyunun da birbirinden farkları mevcut. Aynı zamanda iki oyunun da tecrübe birikimi de birbirinden farklı. CS:GO’da bulunan ama şu an için Valorant’ta bulunmayan koçlar için özel mod bu önemli farklardan biri.

Her spor müsabakasında olduğu gibi esporda da koçlar takımları için çok önemlidir. Koçların maçı takip etmesi ve analiz etmesi aynı zamanda takımın taktik disiplinini belirmesi maçın gidişatına doğrudan etki eder. Bu bakımdan maç içinde koçların bulunmaması pek düşünülemez. Ancak Valorant için şimdilik koçlar resmi müsabakalarda takımlarını özel mod ile izleyemiyor.

First Strike Amerika’da 100T takımının bir maçında koçlarının izleyici olarak katılamaması gündem olmuştu. Koçlar tarafından beklenen güzel haberi Valorant geliştiricisi Riley Yurk twitter’dan duyurdu.

NRG takımı koçu Valorant’a eklenmesi gerekenleri liste halinde yazdığı bir tweet attı. Riley Yurk da bu tweete cevap vererek listedekilerin sürpriz olmadığını ve koçlar için bu özel modun yolda olduğunu söyledi.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments