1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant Operatör ‘üne Nerf Geliyor

Valorant Operatör ‘üne Nerf Geliyor
0

Herhangi bir oyundaki en sinir bozucu deneyimlerden biri hızlı ölmektir ki tepki veremezsiniz. Valorant’ta bu, oyunun keskin nişancı tüfeği Operatör (Op) nedeniyle çok fazla oluyor. Silahtaki bir mermi, tam kalkan almış olsalar bile, herhangi bir hedefi bir vücut atışıyla öldürecektir. Bu alternatif oyun için çok az yer bırakır.

Valorant geliştirici Nick “Wu” Smith, Team Liquid içerik yaratıcısı Mendo ile yaptığı röportajda tartışmalı silahı ele aldı. Görünüşe göre Op, 1.09 Yaması’nda nihayet biraz zayıflıyor.

Valorant, Operatör ‘ü Zayıflatıyor

Op‘un hasarı değişmeden kalırken, ona karşı oynamayı daha az çileden çıkarmasına yardımcı olacak birkaç başka değişiklik var. İşte değişiklikler:

  • Operatör’ün fiyatı 4.500 krediden 5.000’e çıkarıyor.
  • Scope açıkken hareket hızı % 76’dan % 72’ye düşüyor.
  • Operatör’ün atış hızı 0,75’ten 0,6’ya düşüyor.
  • Eline alma süresini 0,3’ten 0,5’e çıkarılıyor.

Ve bunların hepsi önümüzdeki yama ile oyuna eklenecek gibi görünüyor.

Fiyat nerfi, oyuncuların silahı satın almak için daha fazla çaba sarf etmesini ve kaybetmemek için daha fazla risk almasını sağlayacaktır. Bu, oyuncuların yalnızca 5.000 kredi aldığı fazla raundlarda inanılmaz derecede etkili olacak. Operatör ve yetenekler veya zırh arasında seçim yapmak zorunda kalacaklar.

Nerf sayesinde birisi yatırımı yapmaya karar verdiğinde ona karşı oynamanın daha az sinir bozucu hissetmesine yardımcı olacaktır. Silahı kullanan oyuncunun keskin nişancılık sırasında pozisyonu ve hareketi konusunda daha dikkatli olması gerekecek ve kaçırılan atışlar düşman oyuncu tarafından affedilmeyecektir.

Açıkçası kendi görüşümü söylemek gerekirse hepimiz biraz zayıflatma gelmesini istiyorduk fakat bu gelecek zayıflatmalar Op’u çöp haline dönüştürmesini istemeyiz. Umarım gelecek yama sonrasında daha keyifli bir şekilde oynayabiliriz.

Nick
https://esporgazetesi.com/valorant-hassasiyet-ayarlarini-csgo-overwatch-r6s-ve-apex-legends-oyunlarindan-donusturme/
Sens
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments