1. Anasayfa
  2. Espor

Valorant LvL 2 Clash Turnuvası Tüm Detayları

Valorant LvL 2 Clash Turnuvası Tüm Detayları
0

Valorant espor hayranları, Ignition Serisinin bir diğer parçası olan harika bir turnuva ile Ağustos ayının sonunda ekran başına kilitlenecek . LVL Clash 2 Valorant turnuvası hakkında bilmeniz gereken her şeyi sizler için derledik.

Valorant Lvl 2 Clash Turnuvası

Lvl 2 Clash Turnuvası, Ignition Series ‘ın bir parçası olmakla beraber Avrupa’da düzenlenecek olan Valorant turnuva serisinin sonuncusudur. Katılımcılar aldıkları davetler neticesinde turnuvaya katılmaya hak kazanmıştır. Turnuvada mücadele edecek 16 takım bulunuyor bunlar içinde en favori takım G2 Esports olarak görünse de bizim kalbimiz BBL Esports için atıyor olacak.

Turnuvada Valorant ‘ın 1.06 sürümü geçerli olacak. Turnuva, LvL tarafından organize edildi ve sponsoru Logitech oldu.

LVL Clash 2 Valorant turnuvasında Avrupa’nın en iyi takımlarından bazıları da yer alıyor. Takımlardan 13’ü doğrudan davet alırken, ikisi Contender’s Cups’daki başarılari ile katılmaya hak kazandı ve biri de LvL Clash Beta turnuvasını kazanarak turnuvaya katılım hakkı kazandı.

Ödül Havuzu

LvL Clash 2 için ödül havuzu 15.000 € olarak belirlendi. Yani yaklaşık olarak 131.000 ₺.

Ödül havuzunun nasil dağıtılacağı kesinleşmedi fakat kazananın pastadan büyük bir dilim alacağını söyleyebiliriz.

Takımlar

LVL Clash 2 Valorant turnuvasındaki ödül havuzundan pay almak için mücadele eden takımlar şu anda Avrupa’nın en iyileri. Bu da mücadeleyi uç noktalara taşıyarak e spor severlere keyifli bir seyir zevki sunacak. Son birkaç haftadır turnuva organizatörü davetli ekipleri duyururken, Angry Titans ve Wave Esports Contenders Cup ‘da elde ettikleri başarılar ile turnuvaya katıldı.

Alman ekip Valorando ise turnuvaya, LvL Clash Beta kazananı sıfatıyla katılma hakkı elde etti ve davet almadan katılan üç takımdan biri oldu.

Format

Takımlar, LVL Clash 2 Valorant turnuvasında dört gruba ayrılacak. Şu anda gruplar belli değil fakat formatın nasıl ilerleyeceğini biliyoruz.

LVL Clash 2 turnuvası grup aşaması, GSL tarzı bir formatta gerçekleşecek. Pekçok turnuva bu formatta ilerlediği için aslında buna oldukça aşinayız. Grup aşamalarında oynanacak maçlar neticesinde grubu ilk ikide bitiren dört gruptan toplam sekiz takım playofflara yükselecek. Son ikiye kalan takımlar elenecek.

Playofflar tekli eleme grubu içerecek. Çeyrek final, yarı final, final aşamalarını içerecek. Mücadeleler bo3 formatında olacak.

Takvim

LVL Clash 2 programının takvimi tam olarak açıklanmadı. Ancak 28-29 Ağustos tarihleri ​​arasında gerçekleşeceğini biliyoruz.

Nasıl Izleyebilirim

LVL Clash 2 turnuvasındaki tüm Valorant espor karşılaşmalarını LVLGlobal Twitch.tv kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Turnuva yayınında yorumcular James Banks ve Mitch McBride yer alacak ve Luke Davis gözlemci olarak yer alacak.

Ayrıca turnuvayı wtcnn twitch kanalından da izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments