1. Anasayfa
  2. VALORANT

Valorant “Error 31” Hata Çözümleri

Valorant “Error 31” Hata Çözümleri
0

Espor medyasında popülerliği artan Valorant’ta oyuncuların sebebi tam olarak bilinmeyen ama oyuncuların Valorant’a giriş yapmasını engelleyen Error 31 olarak çıkan hatanın çözümlerine beraber göz atalım.

1-Valorant “Error Code 31 – There was an error connecting to the platform” yani “Platforma Bağlanırken Bir Hata Oluştu” – Nasıl Onarılır?

“Error 31 – Platforma bağlanırken bir hata oluştu” Valorant oyuncuları rahatsız eden bir pop-up. Çeşitli sorunlardan kaynaklanabilir ve bu hatayla yolunuzu gidermek zor bir iştir. İşte bu hatanın olası nedenleri ve çözümleri:

Hesap bölgenizi kontrol edin:

https://esporgazetesi.com/act-3-ile-yeni-ajan-ve-harita-geliyor-iddialari/

Bölgelerini veya otomatik olarak seçilen bölgeyi değiştirmeye çalışan oyuncuların ait oldukları yerde olmadığı fark edilir, bu mesajı alırsınız. Bu durumda, bu sorunu aşağıdaki basit adımlarla çözmeyi deneyebilirsiniz:

  • Riot Games’in resmi web sitesinde Valorant ID bölgenizi kontrol edin .
  • Söz konusu bölgeye veya ülkeye ait değilseniz, bölgenizi değiştirin.
valorant error31

Güvenlik duvarı ayarlarınızı kontrol edin:

Olası düzeltmelerden biri, bilgisayarınızın güvenlik duvarı ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarınızda fazladan güvenlik duvarları varsa, Valorant’ın bazı kısımlarını engelleyebilir. Düzgün çalışmasını sağlamak için Valorant’ın tamamen beyaz listeye alındığından emin olun.

Vanguard Anti-Cheat’i yeniden yükleyin:

Muhtemelen birçok hata mesajı açılır penceresini düzeltebileceğinden, öncüyü ve oyunun kendisini yeniden yüklemeyi deneyin. Oyunu yeniden yüklemek harika bir çözüm gibi görünmeyebilir ancak bazı sorunlar için çok etkilidir.

2-Valorant Error 31 – Nasıl düzeltilir?

  • Valorant uygulamanızı kapatın ve birkaç kez yeniden başlatmayı deneyin.
  • Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
  • Valorant uygulamasını resmi web sitesinden kaldırın ve yeniden yükleyin  .
  • Bu listeyi kontrol edin ve olası bir çözüm bulmaya çalışın.
  • Tüm bu temel sorunları denedikten sonra, sorun hala devam ediyorsa, sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol etmek için birkaç saat sonra deneyebilirsiniz.
  • Sorunu ele almanın bir başka yolu da  , geliştiricilerden gerekli yardımı alabileceğiniz Valorant Support web sitesinde sık sorulanlar kısmından faydalanabilirsniz.
https://esporgazetesi.com/legoo-nun-valorant-oyun-ayarlari/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments