1. Anasayfa
  2. Espor

SuperMassive ’in Worlds 2020 Rakipleri Belirlendi

SuperMassive ’in Worlds 2020 Rakipleri Belirlendi
0

2020 League of Legends Dünya Şampiyonası grup aşaması ve play-in maçları için kura çekimi 15 Eylül Salı günü saat 15.00 da yapıldı. Temsilcimiz SuperMassive ‘in hangi grupta olacağı ve rakiplerinin kim olacağı son zamanlarda espor severlerin merak konusuydu. SuperMassive ülkemizi, Çin’de gerçekleşecek olan League of Legends ‘in en görkemli olan bu turnuvasında ön elemenin A grubunda temsil edecek.

Toplamda 22 takımın katıldığı bu turnuvada, ilk aşama olarak 10 takım kendi arasında ön eleme mücadelesi verecek. 10 takımdan sadece dördü büyük bölgelerden en iyi performans gösteren takımların kendilerini beklediği grup aşamasına geçecek. Covid-19 pandemisi nedeniyle Vietnam bu sene Worlds 2020 turnuvasına katılamamakta. Bu durum formatta ufak bir değişikliğe gidilmesine neden oldu ve birtakım farklı uygulamalara gidildi. Değişen formata göre; iki grubun da 1. olan takımı doğrudan gruplara kalma hakkı kazanacak. İkinci olan takım ise diğer grubun 3. ve 4.sü arasında yapılan müsabaka sonucu kazanan takım ile karşılaşacak ve bu karşılaşmanın kazananı gruplara kalma hakkı elde edecek. Böylelikle Play-In aşamasından toplamda 4 adet takım Worlds gruplarına kalacak. Vietnam’ın katılamamasıyla birlikte değişen format ayrıyeten LCK ‘i üçüncü bitirmeyi başaran eski adıyla Samsung Galaxy olarak tanıdığımız ve bir Worlds kupasını müzesinde bulunduran Gen.g takımının direkt grup aşamasından başlamasına da neden oldu.

Ön Eleme Grupları

A GrubuB Grubu
Team LiquidLGD Gaming
MAD LionsPSG Talon
Legacy EsportsV3 Esports
Papara SuperMassiveUnicorns of Love
INTZRainbow7

Yıllardır süregelen TCL, CbLoL ve VCS arasındaki müsabakalar oldukça çekişmeli oluyor. Bu sene Vietnam ‘ın olmamasıyla birlikte gerek ülkemizde gerekse uluslararası medyalarda Türk-Brezilyan karşılaşmaları heyecanla bekleniyor. Temsilcimiz Papara Supermassive için bu turnuvada başarılar diliyoruz yolu açık olsun.

Grup Aşamaları

Grup AGrup BGrup CGrup D
G2 EsportsDAMWON GamingTeam SoloMidTop Esports
SuningJD GamingFnaticDRX
Machi EsportsRogueGen.GFlyQuest
Play-in teamPlay-in teamPlay-in teamPlay-in team

Grup aşamalarında 1. ve 2. bitiren takımlar çeyrek finale doğrudan katılım hakkı kazanacak. Çeyrek finaller ve sonrasında turnuva bo-5 formatında ilerleyecek.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments