1. Anasayfa
  2. Espor

SHROUD, Twitch’te En Hızlı Büyüyen Yayıncı Oldu

SHROUD, Twitch’te En Hızlı Büyüyen Yayıncı Oldu
0

Zamanın “FPS Dahisi” olarak kabul edilen Michael ‘ Shroud ‘ Grzesiek, Counter-Strike ve VALORANT gibi rekabetçi FPS oyunlarından PUBG gibi Battle Royales’e kadar çeşitli nişancı oyunlarında becerilerini defalarca kanıtladı. Bu, harika mizah anlayışı ve video oyunlarına olan sevgisiyle birlikte ona dünyanın en iyi yayıncılarından biri unvanını kazandırdı.

Shroud Twitch’te Büyüyor

26 yaşındaki Shroud, Microsoft’un yayın platformu Mixer ile özel bir sözleşme imzalayana kadar Ekim 2019’a kadar Twitch’te tam zamanlı yayın yapıyordu. Mixer’in kapanmasından sonra tekrar Twitch ile anlaşam Shroud 15 milyonu aşan takipçi sayısı ile Twitch’te rekora gidiyor.

Twitch Metrics’e göre Shroud, geçtiğimiz ay boyunca 1 milyon takipçi kazandı ve şu an için görülmemiş bir büyüme oranı. Hayranlarının onu bir kez daha eylemde görmek istediğini kanıtlamaya devam ediyor.

Shroud’un bu hızlı büyümesi, şu anda 9 milyonun üzerinde takipçi sayısına sahip olan Tfue’yu geride bırakan platformda 2 numaralı yayıncı olmasını sağladı.

Söylemeye gerek yok, Twitch’teki bu hızdaki büyüme oranı önümüzdeki birkaç ay boyunca devam edecek gibi duruyor. Böylece zirvenin sahibi olan Ninja’nın platformdaki 1 numaralı yerine rahatlıkla geçecek gibi.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments