1. Anasayfa
  2. Diğer

Rocket League Sezon 2 Başladı

Rocket League Sezon 2 Başladı
0

Rocket League Sezon 2 görücüye çıktı. Epic Games’te ücretsiz olarak sunulan bu oyunu hala oynamadınız mı?

Rocket League

Rocket League, anlaşılması kolay kontrollere ve akıcı, fizik tabanlı rekabete sahip, arcade tarzı futbolun ve araç çılgınlığının yüksek güçlü bir karışımıdır.

Arcade tarzı futbol ve arabaların yarattığı yüksek oktanlı kaosu indir ve mücadeleye başla! Arabanı özelleştir, sahaya çık ve tüm zamanların en çok beğenilen spor oyunlarından birinde mücadele et! Hemen indir ve şutunu çek!1’e 1, 2’ye 2 ve 3’e 3 Çevrimiçi Modlarda tek başına veya arkadaşlarınla sahaya çık ya da Rumble, Snow Day veya Hoops gibi Ekstra Modların tadını çıkar. Rocket Pass’teki ögeleri aç, Rekabetçi Derecelerde yüksel, Rekabetçi Turnuvalarda mücadele et, Görevleri tamamla, çapraz platform ilerlemesinin tadını çıkar ve daha fazlasını yap! Saha seni bekliyor. Şutunu çek!

Rocket League Sezon 2

Sesi aç ve tempoyu yakala ; Rocket League Sezon 2 başlıyor.

Yeni Rocket Pass, yeni bir Arena, Oyuncu Marşları adlı yeni özelleştirme seçeneği, ünlü sanatçı Kaskade’den yeni parçalar ve daha fazlasıyla müzikle ilgili her şeyi kutla!

R3MX İLE TANIŞ

Bu yeni şık tasarım tüm frekanslara hazır ve Rocket Pass Premium ile anında açılıyor. En üst versiyonu R3MX GXT ise 70. Kademede seni bekliyor.

Rocket League sezon 2

SEZON 2 ROCKET PASS

Filiformer ve EQ-RL gibi yeni Çıkartmalar, Woofer ve MTRX gibi Tekerlekler, Yükselme ve Işık Gösterisi gibi Gol Patlamaları ile Sezon 2 Rocket Pass’te hiçbir ritmi kaçırma.

Ayrıca Rocket Pass’te yer alan bazı öğeler bugüne kadar ilk kez menü ve Arena müziklerinin ritmine göre yanıp sönecek ve parlayacak!

rocket ligi sezon 2

KASKADE İLE TEMPO TUT

Sezon 2’ye Kaskade ve kendisinin yalnızca Rocket League için bestelediği şarkıları içeren EP’si ile başla!

WILL K eşliğindeki “Flip Reset” adlı ilk şarkıyı Monstercat’ten dinlemeyi unutma.

Epic Games’in bizlere sunduğu tüm haberler sitemizde olacaktır.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments