1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot, Yeni Ajan ile İlgili Şifreli Bir Tanıtım Yayınladı

Riot, Yeni Ajan ile İlgili Şifreli Bir Tanıtım Yayınladı
0

Daha önceki yazımızda, Valorant’a gelecek yeni ajan için Afrikalı olabileceğine dair ipuçları paylaşmıştık. Bugün paylaşılan görselde ise, yeni ajanımızın tuttuğu notları gördük.

Bu görselde, birini masanın başında oturmuş, kahvesini yudumlayıp notlarına bakarken görüyoruz. Karakterin eli altın renginde ve üstünde mor bir taş var. Bu da daha önce de bahsettiğimiz “Dünyalar Arasındaki Köprü” kartındaki renk paleti ile birebir. Notlarda ise halihazırda bulunan ajanlar ve haritalar ile ilgili notlar var.

Oyuncular, defterde sağ alt kısımda Ascent haritasının bulunduğunu fark ettiler. Aynı zamanda bu harita, Facebook‘ta paylaşılan görselde de kullanılmış. Bu da oyuncuların aklına yeni karakterimizin Ascent haritası ile bir bağı olabileceği fikrini getirdi. Bazıları ise haritaların şimdiki Ascent haritasından farklı olduğu, ve yeni ajan ile birlikte haritanın güncelleneceği kanaatindeler.

Yeni ajanımız, diğerleri ile ilgili notlar da almış. İlk olarak Phoenix‘in kendini beğenmiş biri olduğunu not alan ajanımız, ayrıca Reyna‘nın iyi mi kötü mu olduğuna daha karar verememiş. Sol alt köşede ise Viper’ın vurulduğu bir çizim var. Bazı oyuncular bunun yeni ajanının özelliklerinden birine atıf olduğuna söylüyor.

Aynı zamanda “Ambidexterous” kelimesi de deftere not alınmış. Bunun İngilizce bir karşılığı olmadığı için yeni ajanın küçük olduğu ve kelimeyi karıştırdığı yönünde söylentiler var. Bazıları ise yeni ajanımızın Reyna’nın çokça atıfta bulunduğu “Hermanita” olabileceğine söylüyor. Böyle bir durumda Reyna’nın kardeşi olması da çok olası.

Riot çalışanları, yeni ajanın kozmik bir kontrol uzmanı olacağını söylemişlerdi zaten. Aynı zamanda, haritanın her yerinde ne olduğunu bilmek isteyen oyuncuların ilgisini çekebileceğini de belirtmişlerdi. Yeni yayınlanan görseller de, ajanımızın galaksi ile bir bağlantısı olduğunu kanıtlar nitelikte.

Yeni ajan, oyuna tamamen farklı bir mekanik ve oynama tarzı getirecek gibi. Kendisini profesyonel arenada görüp göremeyeceğimiz ise tamamen bir merak konusu.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments