1. Anasayfa
  2. VALORANT

Riot, Hedefledikleri Ajan Sayısını Söyledi

Riot, Hedefledikleri Ajan Sayısını Söyledi
0

Valorant‘ta şu anda sadece 12 ajan olabilir ancak Riot dahada yükseleceğini söylüyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde “mükemmel” sayılarına ulaşmak için düzinelerce yeni ajanı serbest bırakmayı hedefliyorlar

Şu anda Valorant ajanlarında fazla çeşitlilik yok. Seçebileceğiniz yalnızca 12 ajan ile yapabileceğiniz sınırlı sayıda şeyler vardır. Profesyonel oyuna baktığınızda, Cypher ve Omen gibi ajanların hemen hemen seçilmesi an meselesi olduğuna göre kaldı 10.

Ancak yakın gelecekte durum böyle olmayabilir. Riot zaten yılda altı ajan çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Şimdiye kadar Reyna ve Killjoy ile o hedefi tutturdular. Bir ay içinde üçüncüsü yolda.

Valorant geliştiricilerinin dudaklarında, oyunları için mükemmel miktarda temsilci olabilecek bir sayı aralığı var: 50-60.

https://esporgazetesi.com/skadoodle-dan-operator-hakkinda-ipuclari/
valorant

“Mükemmel temsilci kadrosu dengesi…dürüst olmak gerekirse, biz daha çok ajanları oraya çıkardıkça ajan kadrosunun ne kadar esnek olduğunu anlamaya başlayacağımızı düşünüyorum, bu yüzden ‘100 çılgın’ veya ‘100 harika’ diyebileceğimizi sanmıyorum. Geliştirici ‘Pwyff’ Reddit‘te 10 Eylül‘de oyunculara “Şahsen ~ 50-60’ın doğru sayı olduğunu düşündüğünü düşünüyorum ” dedi.

Yılda altı oranında, Riot‘un 50-60 ajana ulaşması yaklaşık altı ila sekiz yıl sürecektir ancak büyük hacmini düşündüğünüzde ürkütücü bir hedef.

8845

Riot‘un League of Legends için 150’den fazla şampiyon geliştirdiği göz önüne alındığında, buradan ilham alınacağını düşünebiliriz. Geliştiriciler LoL’e bakmak yerine, Dota 2’ye bakıyorlar.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments