1. Anasayfa
  2. Diğer

Rage 2 ve Absolute Drift Epic’de Ücretsiz Oldu

Rage 2 ve Absolute Drift Epic’de Ücretsiz Oldu
0

Epic Games yine sizler için güzel oyunları ücretsiz sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde FM 2020,Watch Dogs 2 ve GTA V gibi bir çok yüksek fiyatlı oyunu bizlere ücretsiz sundu. 2020 yılının son 15 gününde 15 oyun dağıtması ise oyuncular için 2020 yılının en güzel anıydı diyebiliriz. 18 Şubat’ta Epic Games’in ücretsiz oyunu  Rage 2 ve Absolute Drift oldu.

Absolute Drift Nedir?

Absolute Drift, Funselektor Labs tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir yarış oyunudur. 29 Temmuz 2015’te Windows, OS X ve Linux’ta yayınlandı. Ayrıca 29 Ağustos 2016 ve 25 Ağustos 2017 tarihlerinde sırasıyla PlayStation 4 ve Xbox One’da Absolute Drift: Zen Edition olarak yayınlandı.

Absolute Drift Hakkında

Drift: Yan Kaydırarak Sürüş Yapma Sanatı

İşte benzersiz bir sürüş deneyimi. Göz alıcı, minimalist bir dünyada becerilerini geliştirirken acemiden, usta bir sürücüye dönüşme yolculuğu.Virajlı pistler ve dağlık yollarda sınırlarını zorlarken, kupaların ve seçkin etkinliklerin kilidini aç. Dünyanın en iyi oyuncularının yansımalarına karşı mücadele et veya kendi yansımanı geçerek becerilerini geliştir.Drift olayında ustalaşana kadar her virajda sürücülük becerilerini sınarken, C41 ve NYTE tarafından oluşturulan 3 saatlik elektronik müzik parçalarının keyfini çıkar.

Rage 2 Nedir?

Rage 2, Avalanche Studios tarafından id Software ile birlikte geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun 2011 oyun Öfke devamıdır. Oyun 14 Mayıs 2019’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Rage 2 Hakkında

Bir asteroit dünya nüfusunun %80’ini ortadan kaldırdı ve yaşayan insan sayısı giderek azalıyor.

Gaddar ve kana susamış çeteler açık yollarda dolaşıyor ve acımasız Authority, insanları demir yumrukla yönetmek istiyor. Onların gücünün karşısında duran son tehdit olan çorak toprakların son Gözcüsü Walker olarak evin elinden alındı ve ölüme terk edildin. Şimdi adalet ve özgürlük için öfkeni açığa çıkarman gerekiyor. Acayip taşıt savaşı, süper güçlü birinci şahıs kaosu ve çeşitli çılgınlıklarla dolu bir açık dünyadaki acımasız çorak topraklarda sadist çetelerle savaşarak The Authority’nin baskıcı hükmüne tamamen son vermek için gereken araçları ve teknolojik gereçleri bulacaksın.

NİŞANCI EVRENİNE HOŞ GELDİN

id Software’in nişancı türündeki tecrübesi ve Avalanche Studios’un açık dünya ustalığı RAGE 2 için bir araya gelerek rüya takımı kurdu. Bir nişancı oyunundan ve bir açık dünya oyunundan daha fazlası.

ÇORAK TOPRAKLAR SENİ BEKLİYOR

The Authority’nin peşinde ilerlerken yemyeşil ormanlardan ve tehlikeli bataklıklardan güneşin kavurduğu çöllere kadar geniş ve çeşitli bir bölgeyi baştan sona dolaş. Devasa boyuttaki çorak toprakların her karışında savaşmak için gereken cephaneliğe sahipsin.

GAZA BAS

Dev kamyonetlerden cayrokopterlere kadar bu çorak topraklara dayanıklı olan çok çeşitli taşıtları kullanabilir ve hız yapabilirsin. Gördüğün tüm taşıtları sürebilirsin.

SON GÖZCÜ

Geliştirilebilen silahlar, yıkıcı Nanotrite güçler ve silahlarının mekanik sınırlarını zorlama yeteneği olan Overdrive’dan oluşan bir koleksiyonla acı ver.

GRUPLAR VE DÜŞMANLAR

Çorak toprakların kontrolünü sağlamak için her biri delilerden, mutantlardan ve kana susayan canavarlardan oluşan azılı suçlu gruplarına karşı savaş.

Epic Games’in verdiği oyunu buraya tıklarayak ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

https://esporgazetesi.com/dr-taylan-yildiz-esporun-onde-gelen-isimlerini-yayininda-konuk-ediyor/
Taylan
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments