1. Anasayfa
  2. PUBG

PUBG Arena Modu Son Güncellemede Tanıtıldı

PUBG Arena Modu Son Güncellemede Tanıtıldı
0

Battle royale kategorisinin favorisi PlayerUnknown’s Battlegrounds yeni bir Arena Modu sunmaya hazırlandığı için ufukta hoş bir değişiklik var. Bugün PC’de piyasaya sürülmesiyle (16 Eylül) 8.3 güncellemesinde yeni olan çok şey var ancak PUBG Arena Modunun açıklanması kesinlikle en büyüğü olacak. Solo, Duo ve Squad PUBG oyuncu tabanının çoğunu oluştururken yeni bir mod kesinlikle oyuncuların dikkatini çekecektir.

PUBG Arena Modu, geliştiricilerin herhangi bir karışıklığı gidermek için bir tür test alanı olan PUBG LABS‘ta oynanmaya başlayacak.

https://esporgazetesi.com/hile-savar-pubg-mobil/
pubg

Arena Modu, takımlşara bölünmüş 64 oyunculu bir maçtır. Her ekip, Erangel, Miramar veya Sanhok‘un belirlenmiş bir alanına bırakılır ve sonuna kadar hayatta kalmakla görevlendirilir. Diğer iki mangayla karşı karşıya geleceksiniz ancak kaybederseniz üç canınızdan biri gidecek.Karşılaşmayı kazananlar bir sonraki arenaya ilerler ve rakiplerinden daha güçlü bir konumda olurlar. Asıl önemli olan üç veya daha az takım kaldığında Ani Ölüm’e girecekler ve sadece bir kazanan olacak (herkesin kaç şansı kalmış olursa olsun).

Başka yerlerde düşürülen takım arkadaşları sadece beş saniyede canlandırılabilir yani takımlar daha uzun süre dayanabilmeli ve daha iyi bir avantajla küçük dövüşlerden çıkabilmeli. PUBG Arena Modunun tanıtımının yanı sıra diğer oyuncuları çıkararak kazandığınız para birimini kullanarak silah satın alabileceğiniz yeni bir menü var.

PUBG Corp’a göre, Arena Modu iki hafta boyunca PC’de LABS’de olacak:

  • Birinci Hafta: 18 – 21
  • Eylül İkinci Hafta: 25 – 28 Eylül

Ayrıca, iki haftalık benzer bir rotasyon için konsola geliyor:

  • Birinci Hafta: 25 – 28
  • Eylül İkinci Hafta: 2-5 Ekim

Kaynak; GGRecon

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments