1. Anasayfa
  2. Espor

Poiz Cloud9 “Blue” Valorant Takımına Katıldı

Poiz Cloud9 “Blue” Valorant Takımına Katıldı
poiz
0

Cloud9 resmi Twitter hesabından, Michael “poiz” Possis’in Valorant Blue kadrosuna altıncı oyuncu olarak imza attığını duyurdu.

Bu reklam alanını aktif et!

Valorant’ın dereceli modunda, ezip geçen oyunuyla tanınan Poiz; Valorant Blue kadrosu için Cloud9‘a imza atarak kariyerinde büyük bir sıçrama yakaladı.

DOINKMACHINE97” ismiyle oynadığı sıralarda, Ekim 2020’de Kuzey Amerika Liderlik Sıralamasında ikinci olan Poiz; bir ay sonra aynı şekilde birinci sıraya oturarak gündeme oturmuştu. Buna ek olarak, ana ajanı Jett olan Poiz; Team XSET maçındaki parlak performansı ile parladığı First Strike elemelerinde SOR takımını temsil etmişti. Daha sonra devam eden VCT turnuvasında Immortals’a katılması bekleniyordu. Birtakım anlaşmazlıklar sonucunda transfer gerçekleşememesi nedeniyle farklı seçeneklere yöneldi.

Önerilen içerik: CSGO’da Ocak Ayında Yapılan Tüm Transferler

19 yaşındaki Kuzey Amerika Yıldızı, Riot’un Birinci şahıs taktik nişancısına geçmeden önce Overwatch oynamaktaydı. Geçtiği günden beri yakaladığı 1,49 KD oranıyla çılgınca bir sezon geçiriyor desek yanlış olmaz. Raporlara göre, 15 Temmuz tarihinden beri takımda bulunan Mitch “mitch” Semago ‘un yerini alabilir.

Şu an itibariyle, Cloud9’daki geleceğiyle ilgili olarak kalıcı bir oyuncu olarak mı yoksa belirli bir harita setini mi oynayacağına dair hiçbir bilgi bulunmuyor. Poizden önce Cloud9, Blue kadrosuna; Chaos Esports’tan Nathan “leaf” Orf, Cloud9 Kore takımından Son “Xeta” Seon-ho’yu kadrosuna kattı. Koç olarak ise, 11 Aralık’ta Cloud9’un Kore takımından ayrılan Yoon “Autumn” Eu-teum ile Blue kadrosu için anlaştı.

Bu yeni transfer ile birlikte güncel Cloud9 Blue kadrosu;

  • Mitch “mitch” Semago
  • Skyler “Relyks” Weaver
  • Daniel “vice” Kim
  • Nathan “leaf” Orf
  • Son “xeta” Seon-ho
  • Michael “poiz” Possis
  • Yoon “autumn” Eu-teum (Ana Koç)
  • James “JamezIRL” Macaulay (Asistan Koç) 
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments