1. Anasayfa
  2. VALORANT

Open Fire Valorant Turnuvası 1,9 Milyon Kişiye Ulaştı

Open Fire Valorant Turnuvası 1,9 Milyon Kişiye Ulaştı
0

ESA Esports&Media tarafından düzenlenen Open Fire Valorant turnuvası Türkiye’de izleyici rekoru kırdı. 15 Ocak’ta düzenlenen turnuvanın şampiyonlarına toplam 50 bin liralık para ödülü verildi.

Türkiye’nin en büyük espor ve oyun platformu ESA Esports&Media, espor tutkunlarını Open Fire Valorant Turnuvası’nda buluşturdu. 15 Ocak’ta gerçekleşen finali ile uzun süre hatırlanacak olan turnuva 1.928.384 kişiye ulaştı. Turnuvanın sonunda kupanın sahibi espor takımı fastPay WildCats oldu.

ininal sponsorluğunda gerçekleşen turnuvada her karşılaşma ortalama 12 bin kişi tarafından canlı olarak takip edildi. ESA Esports&Media’nın ulusal ölçekte düzenlediği ve bu yıl 15 Ocak’ta ilki gerçekleştirilen Open Fire Valorant Turnuvası’nın ikincilik ödülünü Sangal Esports takımı alırken, OtherSide takımı üçüncülüğe hak kazandı. Toplam ödülün 50 bin TL olduğu turnuvada birinciye 25 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye 5 bin TL ve Play-off’lara katılan toplamda 8 takıma 10 bin TL değerinde ödül verildi.

Twitch üzerinden ESAesportsTV kanalından canlı olarak yayınlanan ve 10 saat süren turnuvaya katılan takım sayısı 142 oldu. ESA Esports&Media Kurucu Ortak ve CEO’su Lale Ergin turnuva hakkında şunları söyledi; “Open Fire Valorant Turnuvası, ülkemizde espora olan ilginin çarpıcı bir göstergesidir. 142 takımın katıldığı ve 700 bin espor tutkununun izlediği turnuva ESA Esports&Media için henüz bir başlangıç. Önümüzdeki dönemde de espor ve oyun tutkunlarını bir araya getirecek heyecanlı projelerimiz olacak.”

BASIN BÜLTENİ

Profesyonel ruhlu amatör muhabir. [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments