1. Anasayfa
  2. Diğer

NVIDIA Reflex Valorant İçin Nasıl Açılır

NVIDIA Reflex Valorant İçin Nasıl Açılır
0

NVIDIA RTX 30 serisi kartlar, muhtemelen bir kullanıcının şu anda satın almayı bekleyebileceği en uygun maliyetli GPU’lardır. Son derece düşük fiyatlarla olağanüstü oyun performansı sağlamanın yanı sıra, yeni grafik kartı seti, görsel netliği iyileştirmeyi ve oyuncuların rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olmayı amaçlayan bazı benzersiz özellikleri de taşıyor.

NVIDIA Reflex, RTX 30 serisi kartların herhangi biriyle birlikte gelen yeni özelliklerden biridir. NVIDIA Ultra Düşük Gecikme’ye benzer şekilde, Reflex bir oyuncunun çevrimiçi rekabetçi oyunlar oynarken karşılaştığı gecikmeyi en aza indirir. Azaltılmış gecikme, oyuncunun hareketlere düşmanlarından daha hızlı tepki vermesi ve tepki vermesi sayesinde savaşta ekstra bir avantaj elde edeceği anlamına gelir.

image 305 1024x666 1

Bugün size Riot’un yeni rekabetçi nişancı oyunu Valorant için NVIDIA Reflex’i nasıl açacağınızı göstereceğiz.

GPU’nuzda NVIDIA Reflex’in olduğunu düşünürsek, Valorant’ı başlattıktan sonra ayarlar menüsüne gitmelisiniz. Orada, kullanıcı tarafından isteğe göre değiştirilebilen “NVIDIA Refleks Düşük Gecikme” adlı bir seçenek bulabilirsiniz. Valorant için, oyuncular seçeneği “Enabled” olarak tutabilir veya “Enabled + Boost” olarak değiştirebilir.

Refleks’i Enable durumda tutmak, oynarken karşılaştığınız oyun içi gecikmeyi en aza indirmek için yeterli olacaktır. İkinci seçeneği seçmek, oyununuzun performansını ek olarak artıracak ve GPU saatinin yüksek tutulacağına dair bir uyarı verecektir.

Hangi ayarı seçerseniz seçin, bir sonraki maça katıldığınızda oyun deneyiminizde önemli bir değişiklik fark etmelisiniz. Düşük gecikme, atışlarını daha iyi yapmanıza yardımcı olur.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments