1. Anasayfa
  2. LoL

Nisqy Fnatic’e Katılması Hakkında Konuştu

Nisqy Fnatic’e Katılması Hakkında Konuştu
Nisqy Fnatic
0

Fnatic ‘in yeni orta koridor oyuncusu Türk asıllı Belçikalı oyuncu Yasin ” Nisqy ” Dinçer, NA sahnesinden ayrılışı onlaylandıktan sonra Avrupa’ya gitmesi hakkında konuştu.

Avrupa ya da Na umrumda değil, oyuncuları önemsiyorum.

Nisqy

Ayrılırken kulübün samimiyetini takdir eden Nisqy: “Jack Etienne (Cloud 9 CEO’su) bana karşı gayet açık bir şekilde Perkz’i transfer etme olasılığının masada olduğunu söyledi. Bu nedenle teklifleri araştırmaya ve değerlendirmeye başladım. Kağıt üzerinde Fnatic bana en iyisi gibi görünüyordu; Avrupa ya da NA umurumda değil, oyuncuları önemsiyorum ve Fnatic benim için en iyi kadroyu sundu “.

https://esporgazetesi.com/lol-guncel-transferler-ve-soylentiler-04-12-2020/

Cloud9 organizasyonuna ziyadesiyle minnettar olduğunu söyleyen başarılı orta koridor, ifadelerine şu sözleri ekledi:lk andan itibaren takımın bir parçası gibi hissettim. 2019 benim için bir dönüm noktası oldu; Splyce ile en iyi performansımı elde edemedim. Cloud9, en çok şey öğrendiğim, oyunculuğum ve kişiliğim açısından en çok yol katettiğim yer oldu. Worlds sahnesinde oynayabilmek inanılmazdı.

Fnatic’in kendisine ilgi duyması ile ilgili olarak da Türk asıllı Belçikalı orta koridor bunu oldukça normal görüyor: “Her şey doğal olarak gerçekleşti, benimle iletişime geçen birkaç organizasyon vardı ve Fnatic de onlardan biriydi. İlgilenen başka LCS ekipleri de vardı, ancak Fnatic üzerinde karar kıldım. Zaten iki yıl önce gitmek istedim, ama mümkün değildi. Avrupa’ya geri dönmek bir meydan okumadır; En kolay seçenek değil ama benim en sevdiğim seçenek.”

Nisqy ; Fnatic

NA’dan ayrılan Nisqy, “Ayrılmak biraz üzücü, nitekim sonunda insanlar en sonki başarısızlıkları ile ayrılıyor. Sanırım en iyi yol bu değil ama yeni bir macera için heyecanlıyım. Ama şunu söyleyebilirim ki şimdi insanlar beni biraz daha iyi tanıyor ve bunun için minnettarım.”

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments