1. Anasayfa
  2. CS:GO

NiP “nawwk”ın Dönüşünü Onayladı

NiP “nawwk”ın Dönüşünü Onayladı
NiP
0

İsveçli organizasyon Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Tim ” ⁠nawwk ⁠” Jonasson’ın takımın son iki maçını tıbbi nedenlerden dolayı kaçırdıktan sonra NiP ‘in ana kadrosuna geri döndüğünü doğruladı. Ninjaların, Avrupa’da yılın son Regional Major Ranking (RMR) turnuvası olan önümüzdeki hafta yapılacak DreamHack Open Fall’a hazırlanırken “nawwk”ın geri dönüşü geldi.

Bir haftadan fazla süredir takımla bootcamp yapan nawwk , yorgunluk belirtileri göstermeye başladıktan sonra 16 Eylül’de aktif kadrodan ayrılmıştı. Takım, ESL Pro League’deki son iki grup aşaması maçında nawwk yerine teknik direktör Björn “⁠THREAT⁠” Pers ile oynamıştı.

Nawwk yaptığı açıklamada, “İşe geri dönmek gerçekten çok iyi hissettiriyor.” dedi. “Öğrendiğim birkaç şey ise vücudunuza iyi bakmanın ve sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmanın önemli olduğuydu. NiP ‘in, kendime odaklanmam için bana biraz izin verdiği için mutluyum.

“Dünyanın en iyisi olma yolculuğumuza devam etmek için tekrar bir araya gelme konusunda hepimiz çok motive olduk.”

nawwk , Ocak ayında GamerLegion’dan NiP’ye katıldı ve üst düzey oyun deneyimi olmamasına rağmen kendini hemen takımın en iyi performans gösteren oyuncularından biri haline getirmeyi başardı. Başlangıçta hibrit bir rol üstlenmek için takıma alınmıştı fakat çok geçmeden takımın birincil AWP oyuncusu Simon “⁠twist⁠” Eliasson’ın bu ana rolünü devraldı.

NiP ; DreamHack Open Fall’ın D Grubu’nda ENCE, North ve Sprout ile karşılaşacak, açılış maçları henüz açıklanmadı.

İsveçli ekibin güncel kadrosu:

Fredrik “⁠REZ⁠” Sterner

 Nicolas “⁠Plopski⁠” Gonzalez Zamora

 Simon “⁠twist⁠” Eliasson

 Tim “⁠nawwk⁠” Jonasson

Hampus “⁠hampus⁠” Poser

Björn “⁠THREAT⁠” Pers (koç)

Nip
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments