1. Anasayfa
  2. CS:GO

Neymar CSGO Hünerlerini Göstermeye Devam Ediyor

Neymar CSGO Hünerlerini Göstermeye Devam Ediyor
0

Ünlü futbolcu Neymar CSGO hünerlerini sergilediği canlı yayınında attığı 1v4 Clutch‘ı ile büyüledi. Fransız takımı PSG’de aktif olarak futbolculuk kariyerine devam eden yıldız futbolcu; twitch platformu üzerinden yaptığı yayınlar ile CSGO başta olmak üzere takipçilerine birçok oyunda performans sergiliyor.

Counter-Strike: Global Offensive oyununda espor takipçilerinin de gönlünü kazanan Neymar; son yayınında İnferno haritasındaki pistol raundunda rakiplerine karşı 4 kil alarak Clutch attı.

Futbol efsanesi Neymar Jr., bir gösteri maçında Mathieu “ZywOo” Herbaut ve Richard “shox” Papillon’a karşı galibiyet alırken CSGO becerilerini bir kez daha kanıtladı.

Inferno’daki tabanca turu sırasında Neymar, rakiplerini üstünlük sağladı ve rakiplerine arka arkaya kafa vuruşları atarak çılgın bir 1v4 yaparak roundu kazandı.

1v4 Clutch

Rod “Slasher” Breslau, Twitter üzerinden turun bir klibini paylaştı ve Neymar’ı “yeni espor süperstarı” olarak adlandırdı ve takımlardan onu kadrolarına katmaları için sözleşme imzalamalarını istedi.

Inferno balkonundan bir kafa vuruşu yaptıktan sonra Neymar, bombayı A’ya kurdu ve düşmanlarının gelmesini bekledi. İkinci kurbanı ZywOo’ydu ve mermi değiştirmeye çalışırken rakibini anında kafasından vurdu. Neymar daha sonra aynı noktaya yakın başka bir düşmanı öldürmeye devam etti ve Shox’u kafasından vurarak turu bitirmeyi başardı.

Neymar’ın olağanüstü CSGO becerileri gerçekten övgüye değer olsa da, takımının maçı kazanması için yeterli değildi. Maç 16-5 skorla sona erdi ve Neymar’ın takımı kaybeden tarafta kaldı.

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments