1. Anasayfa
  2. VALORANT

Nerd Street Gamers Valorant Şampiyonlar Turu’na Ev Sahipliği Yapacak

Nerd Street Gamers Valorant Şampiyonlar Turu’na Ev Sahipliği Yapacak
0

Riot Games’in Valorant espor kolu Salı günü Nerd Street Gamers ‘ın Valorant Şampiyonlar Turu’nun resmi turnuva operatörü ve yapımcısı olacağını duyurdu.

Organizasyon, Mart ayına kadar Challengers etkinliklerini ve ardından Mart ayındaki Master turnuvalarını yürütmek ve hazırlamaktan sorumlu olacak.

Bu ay 27 Ocak’ta başlayan Valorant Şampiyonlar Turu, Riot’un en büyük espor turnuvası olacak. Turnuva, yıl boyunca bölgesel ve uluslararası aşamalarda gerçekleşecek.

Nerd Street Gamers, mümkün olan en iyi izleyici deneyimini sağlamak için çalışacak. Organizasyonun Valorant ile çalışma konusunda çok fazla deneyimi var. Oyunun haziranın başında çıktığı günden beri ev sahipliği yapıyor ve destekliyorlar.

Riot’un First Strike: North America Ignition Series turnuvası ve tamamı kadınlardan oluşan For the Women turnuvasıyla çalışma ve yapımcılık deneyimine sahipler.

Nerd Street Gamers’ın CEO’su John Fazio;

“Geçtiğimiz yaz lansmanından bu yana Valorant’ın büyümesinin bir parçası olmak bir onur. Riot Games’in tüm oyuncular için fırsatlar sağlama çabaları kendi misyonumuzla uyumlu ve e-spor ortamını daha da genişletiyor ”

“Elbette, bu fırsat Riot ve Valorant ile olan duruşlarını artıracaktır. Valorant Champions Tour elemelerini izlemekle ilgilenen hayranlar bunu Nerd Street Gamers’ın resmi Twitch kanalı üzerinden yapabilirler. Etkinlik 27 Ocak’ta saat 19: 00’da başlıyor.

Dipnot:Bunlar, oyuncuların kayıt olabileceği ve yarışabileceği açık elemelerdir. Turnuva, oyuncuların becerilerini sergilemeleri ve hayranlara eğlenceli Valorant oynanışı sunmaları için harika bir fırsattır.” dedi

https://esporgazetesi.com/valorant-sampiyonlar-turu-2021-duyuruldu/
2021
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments