1. Anasayfa
  2. Diğer

NBA 2K21’in Current Gen Versiyonunun Fragmanı Yayında

NBA 2K21’in Current Gen Versiyonunun Fragmanı Yayında
1

2K şirketi, son günlerde yaptığı hamleler ile biz oyun severlere NBA 2K21’in Playstation 4 ve Xbox One versiyonu yani Current Gen’in fragmanını Playstation’ın resmi youtube kanalından yayınladı. Current Gen 4 Eylül tarihinde oyun severlerle buluşacak fakat oyunun Playstation 5 ve Xbox Series X versiyonu yani Next Gen’in çıkış tarihi henüz belli değil. Demo ise 24 Ağustos’ta erişime sunulacak. Hadi çok geçmeden gelen yeniliklere göz gezdirelim.

Bu reklam alanını aktif et!

NBA 2K21 Şut Barı, Yeni Mahalle Ve Hikaye Modu

2K, her sene olduğu gibi şut barına yenilikler getirmeyi ihmal etmiyor. Fragmanda gördüğümüz kadarı ile bu sene şut barı oyuncuların üstünde belirecek. Resimde de izah edildiği üzere altın çizgiyi nerede durdurursanız şutu orada bırakmış olacaksınız. Eğer altın çizgiyi iki sarı kutucuğun arasına bırakırsanız şutunuzun girme ihtimali %100 olacak. Altın çizgiyi sarı kutucukların birinde bırakırsanız şutunuz girebilir fakat %100 değil.

Eevq3T WkAgxoJ3 1

2K, NBA 2K18’den beri sunduğu Neighborhood (mahalle) yeniliği ile oyun severlere her yıl daha gelişmiş bir oyun hissiyatı sunuyor. Açık sahalar, mağazalar, antreman arenaları gibi alanların bulunduğu mahalle bu sene geçtiğimiz senelerin aksine sahil/yaz temalı olacak. Los Angeles/Venice Beach’teki gibi sahalar görmemiz an meselesi.

Eevts7 WsAAotwy

Geçmişte ki 2K oyunlarından aşina olduğumuz meşhur hikaye modu bu senede oyun severlere eşlik edecek. Fragmanda UCLA üniversitesinin takımını göstermekten çekinmeyen 2K şirketi, hikayede yolumuzun kolej takımlarından geçeceğini oyun severlere ifade etmiş.

EevtYNoXkAMFbpj
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
3 yıl önce

ps4 ve xbox konsolları için değil yeni nesil olmayan tüm konsollar için olan bir oyun. araştırmadan yazmayın lütfen