1. Anasayfa
  2. Diğer

NBA 2K21 ve Football Manager 2021 Xbox Game Pass’e Geliyor

NBA 2K21 ve Football Manager 2021 Xbox Game Pass’e Geliyor
0

Çoğu yazımda ülkemizde oyuncu olmanın gitgide daha zor bir hale geldiğinden bahsediyorum. Gerek bilgisayar ve ekipmanlarının fiyatı, gerekse oyunların fiyatları cep yakıyor. Bu tür durumlarda bir nevi bizi kurtaran seçenekler gün geçtikçe artıyor ve kendini geliştiriyor. Bu seçenekler arasında en çok kullandığım ve sevdiğim sistem Xbox Game Pass sanırım. Bu konuda da elini güçlendirmeye, gönlümü çalmaya devam ediyor. Bugünün yeni güzel haberi NBA 2K21 ve Football Manager 2021’in kütüphaneye ekleniyor olması.

İki oyunda yarın, yani 4 Mart tarihinden itibaren sistemde oynanabilir olacak. NBA 2K21 sadece konsol tarafında geliyorken, Football Manager 2021 hem konsollar hem de PC oyuncuları için sunuluyor olacak.

gamepass mart2

Bu oyunların güncel fiyatlarını düşünürsek, Xbox Game Pass sisteminde oyunların bizlere sunuluyor olması büyük bir avantaj. Bu fırsatları değerlendirmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu platformlarda en yüksek sistemler için oyunlarda en kötü sistemler için oyunlarda bulunmakta. Oyunculuğun zorlaştığı bu günlerden daha mutlu ve daha kolay ulaşılabilir günlerin hayali ile :) . Herkese iyi oyunlar…

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments