1. Anasayfa
  2. VALORANT

Mixwell Valorant ile Kariyerini Nasıl Kurtardığını Açıklıyor

Mixwell Valorant ile Kariyerini Nasıl Kurtardığını Açıklıyor
Mixwell
0

Oscar ” Mixwell ” Canellas, bir zamanlar CS:GO topluluğunda oldukça tanınan bir isimdi. OpTic Gaming’in eski profesyoneli, 2016’da ELEAGUE Sezon 2 Şampiyonasını kazandı. Ne yazık ki OpTic Gaming kadrosunu, onun etrafında yeniden kurmaya çalışınca işler çok kötüye gitti.

Bu reklam alanını aktif et!

OpTic, Mixwell ‘i serbest bırakacaktı ve kariyeri asla toparlanamayacaktı. OpTic Gaming’den sonra Mixwell, Cloud9 ‘un da dahil olduğu pekçok takımda oynadı fakat Optic’te yakaladığı başarıyı bir türlü yakalayamadı ve 2020 yılında CS:GO ‘ya ara verdiğini açıkladı. Tam o sıralarda Valorant; önceden CS:GO sahnesinin zirvelerinde nam salmış ama son zamanlarda kariyerleri sarsıntıya uğramış pek çok profesyonel oyuncunun yeniden eski ününe ulaşmasına olanak sağlayan yeni ve espor alanında oldukça ses çıkartacak iddialı bir oyun olarak piyasaya çıktı. Böylece, CS:GO ‘dan bunalan Mixwell’in Valorant’ı keşfetmesi pek zor olmadı.

mixwell 1

Mixwell Valorant’a Geçiyor

Eski CS:GO profesyoneli; Valorant’a olan ilgisini, oyunun beta sürümünde keşfetti.

Bir röportajında, “Oyun benim için çok eğlenceli. Daha önce CS:GO ‘da olduğu gibi hiç yorulmadan günde 10 saat oynayabilirdim ve bu artık CS’de yapamadığım bir şey.” dedi.

Önerilen İçerik: Espor Gazetesi Soruyor #1: CS:GO Part 1

Valorant, CS:GO ile bağları kopan Mixwell ‘in oyun ve espor bağlarının yeniden canlanması konusunda büyük bir yardımcı faktör oldu. Böylece, CS:GO’dan emekli olmaya ve Valorant’a geçmeye karar verdi.

Espor organizasyonlarının Mixwell’in ne kadar iyi olduğunu fark etmesi uzun sürmedi. Valorant’ın Avrupa’daki ilk profesyonel sahnesine kesinlikle hakim olan G2 kadrosunun oluşturulmasında rol oynadı. G2, Blast Twitch Invitational’ı kazanmak için hem Fun Plus Pheonix’i hem de NiP’yi önüne kattı, dümende ise Mixwell’den başkası yoktu…

Önerilen içerik: Espor Gazetesi Soruyor #2: LoL Part 1

Final maçında G2, tacı almak için Fun Plus Pheonix’i tekrar yendi. Kesin olan bir şey var ki Valorant, eski CS: GO profesyonelinin kariyerini heyecan verici bir şekilde yeniden canlandırmasına yardımcı oldu. Gelecekte kendisinden nefes kesen performanslar görmeyi bekleyebilirsiniz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments