1. Anasayfa
  2. LoL

League of Legends 10.18 Görsel Değişiklikler Duyuruldu

League of Legends 10.18 Görsel Değişiklikler Duyuruldu
0

Riot Games, Nocturne ve Malzahar, Ignite sihirdar büyüsü ve daha fazlası için League of Legends yaması 10.18’de gelecek görsel efekt güncellemelerine erken bir bakış sundu.

Mevcut 150 oynanabilir şampiyona sahip olan League of Legends, epey bir süredir büyük rework veya görsel güncellemeler almayan bazı eski şampiyonları da içinde barındırıyor.

Riot geliştiricileri, son aylarda klasik karakterlerden bazılarını ele alıyor hatta Volibear ve Fiddlesticks gibi şampiyonlar için görsel ve oynanış açısından yetenek setlerine yönelik rework çalışmaları yayınlıyor.

Yetenek setine yönelik reworkler her şampiyon için gerekli olmasa da bazı görsel iyileştirmelere ihtiyaç duyulabiliyor. League of Legends geliştirici ekibi üç şampiyon için ve bir sihirdar büyüsü için görsel iyileştirmelerin 2 Eylül’de yayınlanacak olan 10.18 yamasında uygulayacağını duyurdu.

Riot’ta görsek efektlerden sorumlu Beardilocks 20 Ağustos’ta Reddit üzerinden bir gönderi yayınladı. Yapılacak birçok değişikliğin yer aldığı Reddit gönderisinde bunların 10.18 yaması yayınlanmadan önce League of Legends ‘ın Genel Beta Ortamına (PBE) ekleneceğini açıkladı.

League of Legends 10.18

Nocturne, Viktor ve Malzahar ‘ın temel karakter görünümleri ve yetenek efektlerindeki görsel değişiklikler tamamlandı ve onaylandı. Aynı zamanda skinlerine de bu iyilestirmeler uyarlandı.

League of Legends tasarım ekibi, şampiyonların orijinal hallerinden çok uzaklaşmayıp bu görsel güncelleme ile onları modernize ediyor.

Malzahar’ın görsel reworkü üzerinde çalışan Riot geliştiricisi Sirhaian tarafından açıklandığı üzere; bu güncellemelerin arkasındaki sebep, onları “günümüzün kalite standartlarına” getirmek ve “oyun netliğini iyileştirmek” olduğunu dile getiriyor.

Şampiyon görünümlerinin yani sıra bir sihirdar büyüsüne de görsel rework geliyor. Ignite, 10.18 yamasinda bayağı farklı gözükecek. Riot, bu sihirdar büyüsünün yeni görüntüsüne dair erken bir bakış paylaştı. Büyünün yeni görüntüsü onu, mevcut versiyonundan çok daha dikkat çekici bir hale getiriyor.

League of Legends oyuncuları, bu değişikliklerin her birini deneyebilecek ve güncellemeler, 10.18 yaması için 2 Eylül’de tam olarak yayınlanmadan önce PBE’ye gelecek.

Belkide bundan sonra pek görmediğimiz Viktor, Malzahar ve Nocturne gibi şampiyonlar daha çok ilgi çeker ve seçilir. Çok sevilen ve kullanılan ıgnite büyüsü ise gayet farkedilebilir bir hal almasıyla birçoğumuzu memnun edecek gibi duruyor. Viktor main olarak yeni görsel efektleri beğendiğimi şahsım adına belirtmeden geçemeyeceğim.

Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

https://esporgazetesi.com/league-of-legends-in-gizemli-yeni-sampiyonu-sizdirildi/
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments