1. Anasayfa
  2. CS:GO

kRYSTAL GODSENT’te Yedeğe Çekildi

kRYSTAL GODSENT’te Yedeğe Çekildi
0

Büyük çaplı turnuvalara katılmasıyla dikkat çeken İsveç organizasyonu GODSENT, takımın oyun içi lideri Alman oyuncu Kevin ” kRYSTAL ” Amend’ ı yedeğe çektiğini twitter üzerinden açıkladı.

Birçok kaynak GODSENT’ in Alman oyuncunun yerine, en son c0ntact Gaming’ de oynayan Luka “emi” Vukovic’ i denemeye aldığını yazdı.

GODSENT‘den önce SMASH Esports adı altında oynayan 27 yaşındaki alman oyuncu, takımı ile birlikte bu organizasyon altına girmişti.

Kariyerinde Penta Esports ile çıkış yapan oyuncu sırası ile Team ALTERNATTE, Berzerk, Seed, Sprout, The Imperial, Ghost Gaming, Rogue, No Chance gibi takımlarda oynarken, bir dönem bu yılın flaş takımı temsilcimiz XANTARES’ in takımı BIG‘ in Akademi takımın koçluğunu yaptı. Ayrıca CS:GO’ nun en büyük turnuvalarından olan; ESL One: Katowice 2015, PGL Major: Krakow 2017 ve ELEAGUE Major: Boston 2018 gibi Major turnuvalarında da yer aldı.

Bu sezon 1 milyon dolarlık ödül havuzuna sahip olan ve temsilcilerimiz XANTARES, woxic ve calyx’ in boy gösterdiği Flashpoint S2′ ye katılma hakkı kazanamayan ve FunPlus Phoenix organizasyonu altına gireceği iddia edilen GODSENT ise HLTV sıralamasında 20. ci sırada bulunuyor.

GODSENT Muhtemel Kadro

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments