1. Anasayfa
  2. Espor

InGame Group ve Galatasaray’dan Önemli İş Birliği

InGame Group ve Galatasaray’dan Önemli İş Birliği
0

InGame Group tarafından geliştirilen yüzde 100 Türk yapımı ilk ve tek MMOFPS oyunumuz Zula; Türkiye’nin dünya çapındaki yıldızı Galatasaray ile işbirliğine imza attı. 30 Eylül Çarşamba Günü, Türk Telekom Stadyumu’nda imzaları atılan anlaşma ile “Galatasaray Zula Espor Takımı”, bu adla Zula nezdinde tescillenmiş oldu.

Bu reklam alanını aktif et!

Dünya genelinde 100’den fazla ülkede 11 dilde, 30 milyon oyuncusu bulunan, yüzde 100 Türk yapımı Zula, Türkiye’nin dünya çapındaki yıldızı Galatasaray ile espor takımının isim tescilinive esporun gelişimine yönelik ortak çalışmaları içeren önemli bir iş birliği anlaşmasına imza attı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısı ve imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü adına Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Galatasaray SKE spordan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dorukhan Acar‘ın, InGame Group adına da Kurucu Ortak ve CEO’su Burak Gözalan ve InGame Group Kurucu Ortağı Genco Alp’in, katılımıyla gerçekleştirildi.

GS Zula 2 scaled

Sporun ve esporun en iyilerini buluşturan bu işbirliği ile Galatasaray’ın, Zula Süper Lig’de yeralan “Galatasaray Zula Espor Takımı” adı altındaki takımı, Zula nezdinde tescil edilmiş oluyor. Anlaşma çerçevesinde, Galatasaray’ın lisanslı ürünlerinin Zula oyun içinde satılması, 2020-2021 futbol sezonunda, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray Zula Espor Takımı’nın yer alacağı espor etkinlikleri düzenlenmesi, Galatasaray’ın sosyal medya hesapları, Galatasaray TV ve resmi kulüp dergileri gibi iletişim mecralarında çalışmalar yapılması gibi esporun gelişimine yönelik ortak projeler öngörülüyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay:“Futbolda olduğu gibi esporda da 4 yıldızı alacağız”

Basın toplantısında konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, bugün InGame Group ile dünyaya mal olmuş yüzde 100 Türk markası Zula Oyun özelinde önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, bu iş birliği ile her iki markanın da önemli kazanımlar elde edeceğini vurguladı.

Yusuf Günay, “ Galatasaray Espor, kuruluşundan bu yana Zula Süper Lig’de yer alıyor. Son 5 sezonun 4’ünde arka arkaya şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attık ve Süper Lig kuralları çerçevesinde 2 yıldız almaya hak kazandık. Bundan sonraki Zula Süper Lig sezonlarında da şampiyonluğa adayız. Futbolda olduğu gibi esporda da Zula Süper Lig’deGalatasaray Espor olarak kısa sürede 4 yıldızı kazanacağız. Bu iş birliği anlaşması ile esporaönemli bir katkı sunacağımıza inanıyoruz. Anlaşmanın hem Galatasaray’a hem Zula’ya hayırlıolmasını diliyorum” diye konuştu.

Galatasaray SK Espordan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dorukhan Acar:“İş birliğimiz her yıl büyüyerek ve gelişerek devam ediyor”

GS Zula 4 scaled

Esporun gelirlerinin dünyada oyun sektörününün büyüklüğünün 150 milyar dolara ulaştığını belirten Galatasaray SK Espordan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dorukhan Acar da, esporun bu pastadan 1 milyar dolarlık paya sahip olduğunu anlattı.

“Galatasaray Espor olarak Zula, faaliyet alanımızın önemli bir parçasını oluşturuyor. InGameGroup ile ortaklığımız 3 yıldır sürüyor ve bu iş birliğimiz her yıl gelişerek ve büyüyerek devam ediyor. Bu sezon, güçlü transferlerle çok iyi Galatasaray Zula takımı oluşturduk. Bu sezon da Zula Süper Lig’de şampiyonluğa adayız. Taraftarlarımızdan da, Zula’da oyun içi ürün alıyorlarsa, lisanslı Galatasaray ürünlerini almalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

InGame Group Kurucu Ortak ve CEO’su Burak Gözalan:“Türkiye’de espora ve esporculara en fazla yatırım yapan kurumların başında geliyoruz”

InGame Group Kurucu Ortak ve CEO’su Burak Gözalan da, Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Galatasaray ile iş birliklerinin kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Tamamen Türk mühendislerin geliştirdiği yüzde 100 yerli oyun Zula ile sadece dünya çapında başarılı bir oyun yaratmadıklarını; özellikle kurdukları Zula Süper Lig ile esporda da başarılaraimza attıklarını vurguladı.

Espor alanında 2 yılda yaptıkları 10 milyon TL’lik yatırım ile sektöre öncülük ettiklerini belirten Gözalan; 2019 yılında İstanbul’un merkezi Taksim’de Avrupa’nın en büyük espormerkezi olan Nonstop Zula Espor Merkezi’ni hizmete açtıklarını; kurdukları Zula Süper Lig’in espor severler tarafından her geçen gün büyüyen bir ilgiyle takip edildiğini anlattı.

Burak Gözalan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Zula espor ligleri, Türkiye’de espor liglerinde verilen en büyük ödül havuzuna sahip. Organize ettiği espor müsabakalarını başladığı günden bugüne kesintisiz ve sürekli büyüterek devam eden Zula; yatırımlarını espor ekosistemine, sporculara ve espor severlere sunuyor.Zula Rekabet Ligi’nde bugüne kadar 1000’den fazla takım ve 10 civarı lisanslı esporcuyetiştirerek ve espor ekosisteminde mücadele etmelerine olanak vererek, Türkiye’de esporun gelişimini desteklemeye devam ediyoruz.

Galatasaray Espor artık 2 yıldız sahibi

Kuruluşundan bu yana Zula Süper Lig’de yer alan Galatasaray Espor, önemli bir başarıya imzaattı. Galatasaray Zula Espor Takımı, Süper Lig’de 4 sezon aralıksız rakiplerini yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

”2 şampiyonluk kazanan takıma 1 yıldız verilen Zula Süper Lig’de 2 yıldız birden kazananGalatasaray Zula Espor, bu başarısını, yıldızların ekleneceği yeni takım forması üzerinde detaşıyacak.”

https://esporgazetesi.com/aslanm4shadow-valorant-ayarlari/

Oyunları Takip Ederek Seven. İletişim: [email protected]

Yazarın Profili
İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments