1. Anasayfa
  2. Espor

VFŞL’de İlk Yarı Finalist 5 Ronin Ekibi Oldu

VFŞL’de İlk Yarı Finalist 5 Ronin Ekibi Oldu
0

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde çeyrek final maçları bugün başladı.

Ligin 4. sırada bitiren 5 Ronin ve Beşiktaş ile oynadığı tie break maçını kazanıp 5. bitiren Dark Passage’ın maçı büyük çekişmeye yol açtı. 4 maçta sonlanan ilk çeyrek final maçını kazanan ise 3-1’lik skorla 5 Ronin oldu.

Oldukça git gellere sahne olan bu 4 maçta 5R her maç ivmesini arttırarak seriye nokta koymasını bildi. İlk maçı kaybettiler ardından ikinci maçı geriden gelerek kazandılar daha sonra üçüncü maçta çoğunlukla üstünlerdi ve son maç… Olabildiğince kompozisyonlarının avantajlarını ortaya koydular ve birkaç bireysel hata dışında DP’a şans bile vermediler. Belki de Yaz Mevsimi’nin en temiz maçlarını oynadılar diyebiliriz.

Serinin oyuncusu ise Umut oldu. Kazandıkları maçlara bakarsak ortalama %82,73 gibi olağanüstü bir skor katkısı yaptığını görüyoruz. Bunun yanı sıra ortalama %26,76 hasar katkısı ve 257 minyon skoru ile seriyi domine etti diyebiliriz.

Mevsim Finallerine kaldıkları ilk sene yarı finallere de kalmaya başaran 5R’i ve çeyrek finalden bizlere veda eden Dark Passage’ı bizlere izlettikleri iyi oyunlar için tebrik ediyoruz. Ayrıca TBF yolunda 5 Ronin’e başarılar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments