1. Anasayfa
  2. Espor

İlk Finalist 5 Ronin

İlk Finalist 5 Ronin
0

Vodafone Freezone Şampyonluk Ligi Yarı Final maçları bugün başladı. Ligi normal sezon da 1. bitiren İstanbul Wildcats ve çeyrek finalde Dark Passage’ı eleyen 5 Ronin karşı karşıya geldi.

5 Ronin normal sezon içerisinde sadece 2 mağlubiyet alan İstanbul Wildcats’e sadece bir seride 3 mağlubiyet tattırmayı başardı. Play-offlara çıkmayı başardıkları ilk sene final kapılarını sonuna kadar açan 5R yarın oynanacak maç ile rakibini bekliyor olacak.

Seriyi inceleyecek olursak, bir rüya gerçek oldu ve Silver Scrapes’e gittik ve seri 5. maça uzadı. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi 5R’in daha çok ve kesinlikle daha doğru çalışmış olması oldu bence. Lig içerisinde maçları sonlandıramayan, erken oyunlar dışında altın farkı yaratamayan 5R bugün kazandığı maçlarda çok farklı bir karakter çizdi. Erken oyunda öne geçtiler, geç oyunda üstünlüklerini sürdürdüler, ejderlerin büyük bir çoğunluğunu aldılar, momentumu kaybetmiş olsalar bile önde oldukları zaman bunu kullanabildiler. Belki de bu galibiyetin bu denli büyük olmasının en büyük sebebi ise sezon başında kimsenin bu takımı sıralamada ilk 8’in içinde düşünmüyor olmasıydı.

Serinin 1 maçı hariç her maç olabildiğince çekişmelere, git gellere sahne oldu ve çok geç dakikalarda son buldu. Sadece bir maç ağır bir galibiyet ile bitti ve oldukça kısa sürdü. Bu maç 4. maçtı ve kazanan taraf IW ekibi oldu. 5R ise bu ezici mağlubiyetin ardından mental olarak kendini hazırladı ve 5. maçta seriye nokta koymasını bildi.

5 maçlık bu serinin oyuncusu ise geçen haftayla aynı isimdi, Umut… Kazandıkları maçlara baktığımız zaman 15/5/23’lük KDA, ortalama %72 oranında skor katkısı, 15,1b hasar katkısı ve 20.86b tanklanan hasar ile seriye yine damga vurdu.

Bizlere son yılların en çekişmeli serilerinden birini izleten İstanbul Wildcats’i mücadeleleri, galibiyeti için de 5 Ronin’i tebrik ediyoruz. Ayrıca gerçekleştirmeye çalıştıkları peri masalında ve final maçlarında başarılar diliyoruz.

Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments