1. Anasayfa
  2. CS:GO

IEM Global Challenge ‘de Oynayacak Takımlar Belli Oldu

IEM Global Challenge ‘de Oynayacak Takımlar Belli Oldu
0

ESL organizasyonunun düzenlediği ve Intel‘in sponsor olduğu CS:GO turnuvası IEM Global Challenge ‘de oynayacak takımlar belli oldu. 8 Takımın mücadele edeceği ve 500.000 $ ödül havuzu bulunan turnuva 15 Aralık‘ta BIGVitality maçı ile beraber başlayacak. 2 Grupa ayrılan takımlar, grup ve yarı final maçlarını Best Of 3 formatında oynayacak. Büyük final maçı ise Best Of 5 formatında olacak.

Kuzey Amerika takımı olan Chaos, kasım ayında düzenlenen IEM Beijing-Haidian 2020 North America turnuvasında şampiyon olmuştu. Chaos, bu şampiyonlukla beraber 35.000 $ ödülün ve IEM Global Challenge 2020 turnuvasında oynamaya hak kazanmıştı. Amerika takımları olan FURIA ve Team Liquid ile beraber bu turnuvada mücadele etmeyi planlayan Chaos, ne yazık ki pandemi sebebiyle Avrupa’ya yolculuk edemeyeceklerini ve turnuvada yer alamayacaklarını duyurdu.

https://twitter.com/ChaosEC/status/1335993193981235201

Böylelikle ESL, Chaos yerine temsilcimiz XANTARES‘in de olduğu BIG takımının turnuvada yer alacağını duyurdu.

Ne yazık ki Chaos oyuncuları sağlık,pandemi nedeniyle Avrupa’ya seyahat edemedikleri için IEM Global Challenge turnuvasından çekildi. ESL Dünya Sıralamasından BIG Clan, Chaos takımı yerine turnuvada mücadele edecek.

Bir Kuzey Amerika organizasyonunu davet etmeyi çok isterdik. Ancak aynı sebeplerden dolayı ne Team oNe eSports ne de Triumph için bu mümkün değil. Yeni yılda her iki takımı da görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Böylelikle turnuvada mücadele edecek takımlar şu şekilde ;

iem global challenge

Bir şeyler yazıyorum.

Yazarın Profili
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments